2777
2789
@خاشقچی  

ولش کن دیگه باید فراموشش کنیم😣

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تلسکپی یعنی چی ؟ 

فک کنم همون وزغی باشه.حدقه چشم بیش از حد بیرونه.علتشم تیرویید چشمی فعاله

کلید برق را زد.لامپ روشن نشد.چند دفعه ی دیگر کلید را زد.آدم چه دیر میفهمد؛تکرار،چیزهای خراب را درست نمیکند...
چشم من وزغی تره ها من چی بگم پس😂😂 بار پنج هزار و پونصد و پنجاهم😂😂

چه چشمهای وحشی خوشملی🙂

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
با عمل درست میشه؟

اره عمل کشیدگی پلک انجام میدن..عالی میشه و کشیده آهویی میشی😗

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
من که عکس چشمتو ندیدم ولی خواهرشوهرم چشماش تلسکوپیه.یه بارم عمل کرده بهتر نشده.چیزی که برام جالبه بر ...

عروس مهربان نسبت به خواهر شوهر!!!!!!!!!!!!!!!از همون اول ترس از خواهر شوهر داشتیااااااااااا  

جدی یه نفر کاربریش خاشقچی؟؟یا مسخره بازی داری در میاری؟؟؟

کاملا واضحه که مسخره بازی داره در میاره.

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران
 @عاطیatijoon     عزیزم منم تو نیرو های تازه نفست قرار بده 😆 وقتی بقیه عقب نشینی ...

عزیزم آبی نمیشه اسمت برام 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
عزیزم آبی نمیشه اسمت برام 

ای بابا شانس منه 😆 باشه گلم💜 روزت مبارک 😘💛💜💚💙💟❤

📿💜👪                                                     خدواندی هست مهربون تر از تصور😍💛💜💚💙💟❤                                                                
منم برا عکس صدا میکنی؟

عزیزم اسمت آبی نمیشه 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
ای بابا شانس منه 😆 باشه گلم💜 روزت مبارک 😘💛💜💚💙💟❤

فدا سرت عزیزم روز شماهم مبارک 😍😍😍😍