2777
2789
عنوان

کممممم بگید شوهرم اینو برام خریده برا روز زن سهم من دعوا و گریه شد

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 64 پست

عادت کرده شب ها بیرون میره و نصف شب میاد امشب گفتم. نرو دعوا راه انداخت و گفت از خونه م پرتت میکنم بعد از اوردن ی بچه این حق منه؟ 

😔 

💓پسرم جون و دلم عاااشقتم.💓 میشه یه صلوات برا پسرم بفرستی

مردا این چیزا یادشون نمیمونه.نیاوردن چیزی به دل نگیرید بابا.

من خودمو اماده کرده بودم که کادو و تبریکی دریافت نکنم.بسکی شوهرم حواس برته

لطفا برای بهتر شدن حال داداش کوچولوم دعا کنید.کنکوری های عزیز لطفا سوالاتتونو تو تابیک های کنکوریم ببرسید.نمیتونم تک تک جواب بدم واز اول توضیح بدم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چیری نگرفت واسم با اینکه پولم داشت یه کادو گرفتیم رفتیم خونه مادرش دورهم همینو تمام

اصن در بند کادو هو این چیزا نیسم خیلی اصرار کرد گفت از بیرون ک میام بگیرم بچیزی گفتم نمیخواد

هعی روزگار پشمالو ؛)

عادت کرده شب ها بیرون میره و نصف شب میاد امشب گفتم. نرو دعوا راه انداخت و گفت از خونه م پرتت میکنم ب ...

اونوقت بچه رو کی میخواد بزرگ کنه؟مادرش؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

نمیدونم بعضیا واقعا چیو میخوان ثابت کنن که عکس کادو و ....میذارن چرا آدم باید دل بشکنه چرا باید خوشبختیشو به رخ دیگران بکشه منم یه روز خیلی خوشبخت بودم روزی نبود که گل توی خونمون نباشه ولی همون موقع هم هیچوقت هیچوقت دل نشکستم اما یکباره همه چیز زندگیم عوض شد امشبم دریغ از یه تبریک خشک و خالی

من مجردم حسودي بزاريم كنار ولي ي خانوم ديگه ك همچين پستايي ميبينه تو اين شرايط بد اقتصادي توقعش ميره از شوهرش بالا حالا درسته بقيه قصدي نداشته باشنو فقط بخوان شاديشونو تقسيم كنند ولي يكم فكر بقيه هم باشن تو اين وض

پيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكو پيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكو

منم نه هدیه داشتم نه تبریک 

هیچم دلم نشکسته حوصله دارین

خیلیم شادم

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.

وا چه حسود   منم هیچی از شوهرم نگرفتم حتی یه تبریک خشک و خالی! ولی نه دعوا راه انداختم نه حسودی کسی رو میکنم. اونایی هم که کادو گرفتن نوش جونشون.

هر کی یه اخلاقی داره نباید همش زندگی خودمون رو با دیگران مقایسه کنیم. شوهر من دوست نداره برام کادو بخره ولی صد تا اخلاق خوبه دیگه داره. انقدر زندگی خودتونو با دیگران مقایسه نکنید تا عذاب نکشید

دخترم تمام زندگیمه🙆

چرا ناراحتی اخه ؟

شوهر منم امشب واسه مامانم عطر ورساچ مورد علاقشو خرید واسه مامانشم یه عطر عادی چون اهل عطر نیس 

به منم گفت تو هم انتخاب کن واسه خودت گفتم 

۳روز پیش مانتو خریدم همون باشه کادوی روز زن 

الکی خودتونو درگیر این رسومات نکنین

من واسم مهمه واسه مامانم بخرم ولی واسه خودم نه چون بوس و بغل رو میکنه صدبار از صبحش تبریک میگه کافیه واسم

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
نمیدونم بعضیا واقعا چیو میخوان ثابت کنن که عکس کادو و ....میذارن چرا آدم باید دل بشکنه چرا باید خوشب ...

ذوق دارن کادو گرفتن خب.

لطفا برای بهتر شدن حال داداش کوچولوم دعا کنید.کنکوری های عزیز لطفا سوالاتتونو تو تابیک های کنکوریم ببرسید.نمیتونم تک تک جواب بدم واز اول توضیح بدم.
الان میان میگن چشم ندارین شادی بقیه رو ببینین اما واقعیت اینه ظرفیت ها متفاوته وممکنه دلگیری پیش بی ...

اره واقعا میدونی چیه هر کس تو ی چیزی این مدلیه یکی رو عکس جهیزیه یکی رو بچه یکی رو عشق علاقه ب همسر یکی رو اخلاق خانوادش یکی رو محبت خانواده شوهر هر کس ی مشکلی داره و اگر همون موقع یکی تو اون مورد خاص بدون مشکل باشه ادم غصه میخوره میگه وای ببین من اینجوری اون اینجوری اینجا هزار مدل ادم با خوشبختی و بدبختیای مختلف هست اگر عکس و مطلبتون اموزندس یا چیز خاصی میخواید بپرسید بگید اگر نه خ ها ناراحت میشند و دلشون میشکنه و هیچ کسم از رو حسادت نیست چون اینجا کسی کسیو نمیشناسه

امضا من از این دیدالیاس اینجا جاش نمیشه    
اونوقت بچه رو کی میخواد بزرگ کنه؟مادرش؟

میگه ن بودن تو نه پسرم اصلا برام مهم نیست برو طلاق بگیر منم با ی بچه نرفتم خونه بابام خیلی سخته جایی باشی ک نخانت و غرورت و زیر پا بذاری ازش متنفرم

💓پسرم جون و دلم عاااشقتم.💓 میشه یه صلوات برا پسرم بفرستی