2777
2789
آقا؟؟؟ مرد هستن ایشون ؟! نه بابا !! مگه میشه یه مرد توی سایت خانوما مثل بچه ها بگه من دست به تیغم ...

ببخشید اولا مگه آقا دل نداره؟ مگه افسرده نمیشه؟ مگه خسته نمیشه؟

بعدش همه ی خانمها هم ضعیف نیستن اینجوری نگو 

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا من تاپیک خودکشی بزنم یکی میگه قرص برنج یکی میگه خودتو دار بزن یکی میگه ژ۳بخر😕😕😕😕😕 والا بخ ...

وای عاشق امضاتم 😂 خودم میام پیش مرگت میشم اصن 😙😍💛❤💟💙💚💜

📿💜👪                                                     خدواندی هست مهربون تر از تصور😍💛💜💚💙💟❤                                                                
آقا؟؟؟ مرد هستن ایشون ؟! نه بابا !! مگه میشه یه مرد توی سایت خانوما مثل بچه ها بگه من دست به تیغم ...

الان بگیم استارتر عکس بده یا زوده😅

قشنگ معلومه بعضیا قرار بوده سقط بشن😏😏😀
وای عاشق امضاتم 😂 خودم میام پیش مرگت میشم اصن 😙😍💛❤💟💙💚💜

خدا نکنه عشقم.اون تاپیکی که تگت کردم رفتی؟

❤❤❤خیلی بده یه آهنگ عاشقانه،تو رو یاد ۵_۶نفر بندازه...تمرکزتو رو آهنگ از دست میدی...!!!  
خدا نکنه عشقم.اون تاپیکی که تگت کردم رفتی؟

آره عزیزم رفتم 😙 ❤

📿💜👪                                                     خدواندی هست مهربون تر از تصور😍💛💜💚💙💟❤                                                                
تنهایی شروع شد بعد اتفاقات جدید جلو اومد

ببین بنظرم یه کامنت بذار و از مشکلاتت بگو.از همشون از هرچی ناراحتت میکنه.یا تو یه برگه براخودت بنویس

دلیل میبافم برای عشق،برای چیزی که نمیفهمم
ببین بنظرم یه کامنت بذار و از مشکلاتت بگو.از همشون از هرچی ناراحتت میکنه.یا تو یه برگه براخودت بنویس

مشکلات ک تنهایی بود 

نمیدونم کمبود عاطفی بود یا حسرت و حسودی نسبت به بقیه 

بعدا اتفاقاتی جلو اومد ک فهمیدم ک من بی ارزشم 

لیاقت هیشکیو ندارم 

از همه کمترم 

حق هیچیو ندارم 

بعدش اتفاقات جدید 

خیلی چیزایه بد 

مشکلات ک تنهایی بود  نمیدونم کمبود عاطفی بود یا حسرت و حسودی نسبت به بقیه  بعدا اتفاقاتی ...

به این فک کردی که اگه خودکشی کنی از شنیدن صدای خواننده مورد علاقت محروم میشی.دیگه کی برات چهچه بزنه.

مسخره میکنی

نه ولی میگم به خودت بیا.من یه دوره از زندگیم به فکر همین کار بچه گانه بودم.تا که اتفاقای قشنگ بعدش بهم نشون داد که خدا هست.مراقبمونه.هوامونو داره.همینقد ساده