2777
2789
این متاهلا نمیدونم چرا با مجردا حسادت دارن    

به چیتون حالا حسودی کنیم خوبه خودمون زمانی مجرد بودیم ولی شما فکر کنم حسودی کنی چون تا حالا متاهل نشدی😂😂 دختر عموش لیدی جان بیا ببر پسرعموم رو تو فامیل هم ابروش ببر😁😁😁😂

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به چیتون حالا حسودی کنیم خوبه خودمون زمانی مجرد بودیم ولی شما فکر کنم حسودی کنی چون تا حالا متاهل نش ...

شوهرش میدادیم راحت میشدیم  

کاربر آقاست،، کاربرآقاست، کاربرآقاست،،دقت کن،، لایک میکنی، ریپلای میکنی،دقت کن ، عزیزم میگی ، خواهر میگی دقت کن، بعد نیا قر و فر بریز نمیدونستم!! چون جوابت نمیدم ،، چرا حسودیت میشه خانم متاهل ،دخترخانمی جوابم رو میده یا میاد خصوصیم!سرت تو کارخودت باشه دیگه ، ناراحت نباش کسی با من دوست نمیشه،اصلا فکر کن من میخوام تو دنیای مجازی دوس دختر داشته باشم(این قسمت مجردها دقت کنناااا نخ دادم زیرپوستی شما کار خودت بکن دوستی بفرست فقطم تهران سمت بالا   تاپیک جالب بود تگ کنید  ) ، ازین ک بالاتر حرفی نیست پس بیخیال من شین دیگه لطفا)کامنت میزارم ترک تاپیک میکنم ریپلای میکنی میام میخونم میگی چرا اومدی!!!!؟؟؟ از عاقبت فرار از مدرسه ست ک‌اینجام هی نگو علاف بیکار ، مرد الان باید سرکار باشه!! چیزی بنام شخصیت مانع هست ک بخوام جواب بعضیاروبدم،، بما ک میرسه میشی امامزاده فرزند پیغمبر،، واه واه النگوهات نشکنه !!!!خسته شدم خدایا بسه دیگه!!!،**‏با همه صدف طاهریانی ، با ما آزاده نامداری؟ (آرزوی شخصیم: تاپیک راهنمایی از مرکز خرید درمورد سیسمونی دخترپسر دوقلوم البته بعد پیدا کردن مادرش)

بچه ها تولد مامانمه روز زنم که هس عیدیم که باس بدم بهش 

چی بگیرم براش 

طلا دوس داره ولی چون دما بدنشو بالا میبره نمیپوشه چیکا کنم حالا کمک😂😂

اگه میشه ...واسه رسیدن به عشقم یه صلواتبفرس،ممنون🙏🏻
خیلی زیر پوستی پزدادی 😒😒فقط گزارش میتونه آرومم کنع😂😂

پس انداز هم پز داره😂😂 ایشالله شما هم مزدوج شی شوهرتون ۲۰۰گرم بخره برات😂

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

به چیتون حالا حسودی کنیم خوبه خودمون زمانی مجرد بودیم ولی شما فکر کنم حسودی کنی چون تا حالا متاهل نش ...

دروغ گفت 😢

ماحسودی کردیم 😂😂😄

❤❤ پرسپولیس❤❤ سروره استقلاله 666...😂😂
شوهرش میدادیم راحت میشدیم    

خو بگیرش دیگه عقد پسر عمو و دختر عمو رو تو محضر میخونن اگه سختتونه همینجا براتون بخونم بلند شید از همین جا برید کادوی روز زن بخری براش 😂😁

خو بگیرش دیگه عقد پسر عمو و دختر عمو رو تو محضر میخونن اگه سختتونه همینجا براتون بخونم بلند شید از ه ...

قبولم نکرد

کاربر آقاست،، کاربرآقاست، کاربرآقاست،،دقت کن،، لایک میکنی، ریپلای میکنی،دقت کن ، عزیزم میگی ، خواهر میگی دقت کن، بعد نیا قر و فر بریز نمیدونستم!! چون جوابت نمیدم ،، چرا حسودیت میشه خانم متاهل ،دخترخانمی جوابم رو میده یا میاد خصوصیم!سرت تو کارخودت باشه دیگه ، ناراحت نباش کسی با من دوست نمیشه،اصلا فکر کن من میخوام تو دنیای مجازی دوس دختر داشته باشم(این قسمت مجردها دقت کنناااا نخ دادم زیرپوستی شما کار خودت بکن دوستی بفرست فقطم تهران سمت بالا   تاپیک جالب بود تگ کنید  ) ، ازین ک بالاتر حرفی نیست پس بیخیال من شین دیگه لطفا)کامنت میزارم ترک تاپیک میکنم ریپلای میکنی میام میخونم میگی چرا اومدی!!!!؟؟؟ از عاقبت فرار از مدرسه ست ک‌اینجام هی نگو علاف بیکار ، مرد الان باید سرکار باشه!! چیزی بنام شخصیت مانع هست ک بخوام جواب بعضیاروبدم،، بما ک میرسه میشی امامزاده فرزند پیغمبر،، واه واه النگوهات نشکنه !!!!خسته شدم خدایا بسه دیگه!!!،**‏با همه صدف طاهریانی ، با ما آزاده نامداری؟ (آرزوی شخصیم: تاپیک راهنمایی از مرکز خرید درمورد سیسمونی دخترپسر دوقلوم البته بعد پیدا کردن مادرش)
😭😭😭😭

فدای شما اسی 😍😍انشالله یه شاهزاده سوار بر پورشه برات برسه 😍😘

چرا😳😳😳چون تو نی نی سایت عضوی حتما قبول نکرده😁😐

نه 

میگه دوست دخترت خیلی خوشگلتره  

بچه ها تولد مامانمه روز زنم که هس عیدیم که باس بدم بهش  چی بگیرم براش  طلا دوس داره ولی ...

بستگی به بودجت داره

کیف بخر 

شومیز

دامن

اگه چادریه ،چادر

لوازم آرایش مثلأ یه کرم پودر

کفش

صندل

روسری 

یه گلدون

یه گردنبند نقره

❤❤ پرسپولیس❤❤ سروره استقلاله 666...😂😂