2777
2789
برا  تعطیلات  عید  یکی از گزینه های سفر  شیراز  بچه هام خیلی دوست دارن &nb ...

حتما تشریف بیارین عزیزم.در خدمتتون هستم اگر کمکی خواستین

ایشالله :یعنی خدارا به خاک سپردیم.( استغفرالله)(نعوذبالله)                                                      انشاالله: یعنی ما خدارا ایجاد کرده ایم.(نعوذ بالله)(استغفرالله)                                                             ان شاءالله: یعنی اگرخداوند مقدور فرمود.(به خواست خدا)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برا  تعطیلات  عید  یکی از گزینه های سفر  شیراز  بچه هام خیلی دوست دارن &nb ...

چه دخترهای نازی داری ماشالله

فقط بزرگتر شدن دندوناشون رو ارتودنسی کن

تو مرا جان وجهانی
حتما تشریف بیارین عزیزم.در خدمتتون هستم اگر کمکی خواستین

مرسی عزیزم  

فعلا  گزینه های  روی میز  مون 

شیراز 

و 

بجنورد (سرزمین مادری مون)

هستش   تا ببینیم  چی پیش میاد

آخرش نفهمیدم،وقتی به ماخوش میگذره،چرا عقربه های ساعت هیجان زده میشن؟!!
مرسی عزیزم   فعلا  گزینه های  روی میز  مون  شیراز  و  بجنورد ...

ان شاله که هرجا بهتون خوش میگذره همونجا جور بشه برا رفتنتون

ایشالله :یعنی خدارا به خاک سپردیم.( استغفرالله)(نعوذبالله)                                                      انشاالله: یعنی ما خدارا ایجاد کرده ایم.(نعوذ بالله)(استغفرالله)                                                             ان شاءالله: یعنی اگرخداوند مقدور فرمود.(به خواست خدا)

خوشبحالتون 

باورت میشه دیشب داداشم کولرروشن کردگف گرممه 

هرچی گفتم پنجره اتاقوبازکن گوش نکرد

بیرون یکم سرده اماتوخونه گرم 

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

عزیزم یه سوال من شنیدم جابون میشه میوه رو از باغ یا سر زمین باقیمت مناسب خرید درسته؟

آره  عزیزم  میخرن   اما من زیاد در جریان نیستم  چون  جابونی نیستم  فقط  جابون نشین هستم😍😍

خوشبحالتون  باورت میشه دیشب داداشم کولرروشن کردگف گرممه  هرچی گفتم پنجره اتاقوبازکن گوش ...

ای جان  بعدش ما اینجا   فقط  ۴ ماه گرم  داریم ۸ ماه دیگه مون  سرد و  بخاری لازمیم