2777
2789
من کلا گلاب به روتون وقتی دچارش شم اسهالی میشم...اونجور که من فهمیدم تعداد کمی مث منن بیشتر یبوستی م ...

منم لاغرم شکمم یهو خیلی گنده میشه چهار روز نرم دستشویی مانتوم اندازم نمیشه

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم با تغذیه مناسب و رژیم و ورزش مشکلاتت کم میشن امتحان کن

غیر ار ورزش هر روشی رو ک فکر کنید امتحان کردم حواب نداده .من خودم شدید استرسیم اینم بدترم کرده کاش ی درمان قطعی داشت

عزیزم با تغذیه مناسب و رژیم و ورزش مشکلاتت کم میشن امتحان کن

بخدا کارم شده گریه ميگم چیکار کردم دل کیو شکوندم انقدر مریضی دارم باید دارو مصرف کنم

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 
غیر ار ورزش هر روشی رو ک فکر کنید امتحان کردم حواب نداده .من خودم شدید استرسیم اینم بدترم کرده کاش ی ...

من ورزشو امتحان کردم حتما برو چون خوووب میشی واقعا مخصوصا تو کششا دردو تو زیر شکمت حس میکنی و هربار که بری باشگاه میبینی دردش کمتره تا اینکه کاملا ناپدید میشه

بخدا کارم شده گریه ميگم چیکار کردم دل کیو شکوندم انقدر مریضی دارم باید دارو مصرف کنم

کاملا درکت میکنم چون خودمم داغونم دیگه افسردگی گرفتم واقعا ب هیچیم نمیرسم همش دسشوییم خستم دیگه 

پس شما یبوست دارن درسته؟ کولونوسکپیم دادید؟

خیلی استرسی شم میشه اسهال نه نرفتم 

خب از کجا میدونید که آی بی اس دارید ؟ دکتر از رو علائماتون بهتون گفته؟

آزمایش مدفوع علایم

استرس وناراحتی خودش تیشه میزنه به ریشه آدم و باعث مریضی میشه

دوستان قشنگم لطفا برای بچه دار شدن من اونم بچه سالم صالح زیبا خوش قدم خوش روزی خوش اخلاق خوشتیپ هرچندتا تونستی صلوات بفرستید و دعا کنید برام چهارسال و نیم دراقدام هستم ممنون
من ورزشو امتحان کردم حتما برو چون خوووب میشی واقعا مخصوصا تو کششا دردو تو زیر شکمت حس میکنی و هربار ...

عزیزم برای درد روده تحریک پذیر چه ورزش کششی مناسب که درد از بین ببره؟

چند سالیست اسهال امانم رابریده برایم دعا کنید بهتر شوم خداوند نگهدارتان