2777
2789
عنوان

قطره گل سرخ

| مشاهده متن کامل بحث + 109337 بازدید | 94 پست
مرسی عزیزم از لطفت.یه خانمی بهم قرص ویاگرا پیشنهاد داد اما میگن خیلی بده عواقب داره

عزیزم این اصلا عوارض نداره

چون طبیعی هس

این بسته ۱۰تایی ۲۴هس

این پاستیلش هس قیمتش بالا هس ولی عالیه

این بیشتر واسه خانما هس

این ریشه جیسینگ قرمز هس اگر از این گیرت بیاد اینم عالیه

ی مدل هم هس کپسول قهوه ای جیگری هس رنگش ب اسم لیور مین اینم خوبه

با کپسول شاخ گوزنی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم این اصلا عوارض نداره چون طبیعی هس این بسته ۱۰تایی ۲۴هس این پاستیلش هس قیم ...

مرسی عزیزم.حالا امتحان میکنم.البته دائم باید استفاده بشه دیگه وگرنه تا نخوره دوباره سرد میشه😟

مرسی عزیزم.حالا امتحان میکنم.البته دائم باید استفاده بشه دیگه وگرنه تا نخوره دوباره سرد میشه😟

خواهش میکنم عزیزم.ایشالا زودتر مشکلت حل بشه ک دیگه احتیاج ب این چیزا نباشه عزیزم زندگیتون پر از عشق باشه😍😍😍❤❤😘😘😘

عزیزم این اصلا عوارض نداره چون طبیعی هس این بسته ۱۰تایی ۲۴هس این پاستیلش هس قیم ...

گلم این کپسول رو بدم بخوره خودش میفهمه درسته ؟؟؟ 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
ممنونم گلم بابت مهربونیت🌹🌹🌹🌹

عزیزم مشکلتون حل شد؟؟؟ از چی نتیجه گرفتی تو رو خدا به منم بگو خودش فهمید یا نه ؟؟؟ 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
والا تو اطرافم هر کیو میبینم مینالن از بس شوهراشون رابطه میخواد من تازه عروسم اما هفته ای دو بار حدا ...

خداتو شکر کن منم تازه عروسم هر ۹یا نهایت ۸ روزی شاید یبار بیاد سمتم