2777
2789

شوهرم

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حموم کردن ماساژ گرفتن با نامزدم بودن از دیروزم دلم سیگار میخاد اهلش نیستم ولی فشار عصبی خیلی بهم وارد میشه هوس میکنم 😶

🌼 نگار خانومم 🌼 در تلاشم شاد و مثبت اندیش باشم یه خانوم فووول انرژی مثبت 🌹💓🌹
دیوونه نکشیاااااااااا 

سالی یه بار شاید بکشم بیشتر از خودش ژستش ارومم میکنه 😀 خودشم تو ماشین و هوای بارونی 😌😌

🌼 نگار خانومم 🌼 در تلاشم شاد و مثبت اندیش باشم یه خانوم فووول انرژی مثبت 🌹💓🌹
من اصلا درک نمیکنم چطوری با شهدا خلوت و درد دل میکنید؟؟ توضیح میدی؟

کافیه باورداشته باشی ودرک کنی که یه نفرکنارت نشسته وتوداری باهاش صحبت میکنی همون حالتای وداری که بایه فردزنده داری حتی شایدبهتروعاشقانه تر،،،حتی وسط حرف زدن بارسیدن به جملات خنده دارمیخندی باجملاته غمگین ناراحت میشی وافسوس میخورب،،دلت بایداین خلوت وقبول کنه❤️

💔ردشوازکوچه مارخ بنما💔💜یاصاحب الزمان ادرکنی💜
کافیه باورداشته باشی ودرک کنی که یه نفرکنارت نشسته وتوداری باهاش صحبت میکنی همون حالتای وداری که بای ...

خودتون از نزدیکان شهید دارین؟؟

در غیر این صورت بازم برام غیر قابل درکه خب اون یک فرد غریبه که من هیچ انس و الفتی باهاش ندارم 

اصلا درد و دل کردنم نمیاد 

ببخشید ولی بهش نظرم مسخره هم میاد 

ولی با حضرت فاطمه و امام زمان بعید نمیاد و حتی بیشتر امام زمان درددل کردم و غیر طبیعی نمیاد به نظرم 

خودتون از نزدیکان شهید دارین؟؟ در غیر این صورت بازم برام غیر قابل درکه خب اون یک فرد غریبه که من هی ...

من پسرعمم شهیدشدن،اولین شهیدی که من چنین رابطه یه دوستانه باهاشون برقرارکردم شهیدحججی بودن،،من بودنشون وواقعاحس میکنم،،منم اول چنین روابطی روباائمه ومخصوصاامام زمان داشتم که وجودشون وبااتفاثات روزمره بیشتراحساس میکردم،،،تااینکه کم کم کشیده شدم سمت شهدا،،،اینجاهم خیلی ازشهیدابراهیم همت صحبت بود،،چندروزی میشه که درگیرابشون شدم،،من اول زندگی نامه هاشون ومیخونم ازخصوصیاتشون باخبرمیشم وهمین باعث نزدیکیه من به شهداشده،،،درکش شایدسخت باشه ولی امتحانش سخت نیست میتونیدیبارامتحان کنید،،،،من مثلامثل یه دوست خیالی باامام زمان صحبت میکنم،،،مثلاوقتی توی اتوبوس میشینم صندلیه بغلیم خالیه کیف نمیزارم چون احساسم پیش اقاامام زمانه ومیدونم که ایشونم بامن هم قدمن وکنارم نشستن،،،نمیدونم چراولی من شده توخیابونم باامام زمان یه طرفه حرف میزنم،،،درددل میکنم میخوام یکاری انجام بدم باهاشون صحبت میکنم ومیگم بهم انرژی واعتمادبنفس بدید،،،من اگه ازاین کارهاوروابط سوی امیدونوری نمیدیدم تویه زندگیم قطعاباعنوان خرافات کنارمیزاشتم ولی سایه ی همه ی این عزیزان روی سرم هست✌️❤️

💔ردشوازکوچه مارخ بنما💔💜یاصاحب الزمان ادرکنی💜
من پسرعمم شهیدشدن،اولین شهیدی که من چنین رابطه یه دوستانه باهاشون برقرارکردم شهیدحججی بودن،،من بودنش ...

چقدر جالب. ..

با این که بازم در مورد شهدا شما رو درک نمیکنم نهایت در حد توسل و هدیه و صلوات که اینجا دوستان تاپیک میزدن برام قابل تصوره. ...

ولی چقدر جالبه 

این طوری اگر حضور امام زمان رو درک کنیم چقدر گناهامون کم میشه 

چون خیلی از وقتا هم یادمون میره خدا داره ما رو میبینه