2789
میشه توضیح بدی چجوری و کدوم بانک و چ شرایطی

بانک مسکن

ببین این وامی ک ما میخایم بگیریم طرح زوجین هستش

به هرکدوممون ینی من و شوهرم ۴۰ تومن نیدن ک روهم میشه هشتاد تومن.یکسال هم باید از تاریخ افتتاح حسابت بگذره بعد میدن.ما نفری ۲۰ تومن گذاشتیم ک معدل حسابمون تو یکسال درست دربیاد.

۹ درصد هست وامش ۱۲ ساله

هم برا خرید میتونی استفاده کنی هم ساخت

اگ برا خرید خاستی خونه ای ک میخای بخری نباید بیشتر از ۱۵ سال از پایان کارش گذشته باشه و باید حتما سند هم داشته باشه.سند رو میزاری رهن بانک وامت و پول ک خودت گذاشته بودی آزاد میشه

اگ برا ساخت بخای مرحله ب مرحله ک بری حلو وامو قسط قسط بهت میدن

میشهواسه مامانشدنمیهصلواتبفرستی😭🌷

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بانک مسکن ببین این وامی ک ما میخایم بگیریم طرح زوجین هستش به هرکدوممون ینی من و شوهرم ۴۰ تومن نیدن ...

برای خرید میخوام،خب اون پولو باید بگیرم تا سندخونرو بدن بهم دیگه،پولش چقده قسطش ماهی چنده و چندسال طول میکشه،سودش چقد میشه

برای خرید میخوام،خب اون پولو باید بگیرم تا سندخونرو بدن بهم دیگه،پولش چقده قسطش ماهی چنده و چندسال ط ...

ن اول فک کنم باید سند رو بزاری بعد پول رو میدن.پول خودتو میتونی برداری بدی ب طرف بعد ک آزاد شد وام بقیشو بدی

قسطی ۸۰۰ حدودا

۱۲ سال طول میکشه

میشهواسه مامانشدنمیهصلواتبفرستی😭🌷
چقد میدن،بعدچن وقت،قسطش چقده،چقد سود چن سال طول میکشه

تهران اگه وام اولتون باشه 160 میدن دو راهم داره یا یک سال بخوابونین پولتونو یا 17-18 میلیون پول بدین اوراق بخرین 40 روزه وام بگیرین

اگه قبلا وام مسکن داشتین تصویه میکنین و 140 وام میگیرین

زوجینه خونه 3 دانگ 3 دانگ به نامتون میخوره

این سقفشه کمترم میشه

یک نفرتونم بگیره حدود 90 میدن

شهرستان وام کمتره

وام 140 ما گرفتیم و ماهی 2700 تا 5 سال میدیم بعد میشه 1600 برای 7 سال

سر جمع 12 ساله که 5 سال اولش بیشتره حالا چرا؟ از 140 50 تومن وام مسکن برای زوج 50 برای زوجه دوتا وام 20 تومانی هم تعمیرات و یک چیز دیگه که یادم نیست اون 20 تومانیا قست هر کدوم 550 هست که تا 5 سال تصفیه میشه و بقیه قستا سبک میشه

میشه اینجوری بدین میشه پله کانی بدین 

پله کانی کم کم زیاد میشه

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
بانک مسکن ضامن نمیخواد سند خونت گرو هس 

نه حتما میخواد اونم دولتی که اگه هر قسطو ندادی مستقیم از حساب ضامن کسر بشه 

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
اینکی که میگن یه مقدار پول بزاری بانکبعد یه مدت مثلا 6ماه میتونی دوبرابرش از بانک مسکن وام بگیری بدو ...

من اینو نمیدونم چون خودم اوراقو خریدم پول نزاشتم

فقط میدونم پول بخوابونی قستا سبکتره

آها مرسی

الان فهمیدم پول بخوابونی چقدر شرایط راحت تر میشه ما پدرمون برای ضامن در اومد قسطام سنگینه

البته پول وام و سود بانکش تو رشد خونه کمتر از یک سال درومدا اما خب 2700 واقعا زیاده

راستی به ما گفتن خونه زیر 20 سال رو اوراق میدن

الان فهمیدم پول بخوابونی چقدر شرایط راحت تر میشه ما پدرمون برای ضامن در اومد قسطام سنگینه البته پول ...

پول بزاری بانک بعد وام بگیری بهتره اما مشکل ضامن دارم 

چون میخوام کرج خونه بگیرم اما کسایی که میتونن ضامن بشن همه شهرستانن بانک قبول نمیکنه 

اینقدرم خونه گرونه که عمرا بشه بدون وام خرید

خواهرم گرفت.نفری20میلیون با شوهرش گذاشتن بعد یک سال به هرکدومشون 40میلیون دادن ب اضافه پول خودشون بع ...

سلام خواهرتون شاغله یا واسه خونه دار هم میدن؟

یکیم میشه از خواهرتون بپرسین موقع دادن وام فیش حقوقی هم خاستن ازشون؟ واگه خاستن حقوقشون چقدر بوده که وامو دادن

سلام خواهرتون شاغله یا واسه خونه دار هم میدن؟ یکیم میشه از خواهرتون بپرسین موقع دادن وام فیش حقوقی ...

خانه دار بود 

فقط سند خونه نیاز هس هرکسی میتونه ثبت نام کنه حتی مجرد و بیکار فقط پول باید داشته باشی

تو همانی که دلم لک زده لبخندش را 💕او که هرگز نتوان یافت همانندش را💕