2777
2789
عنوان

شوهر بد

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 31 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ميگه مهريتو گذاشتم توو پاكت آمادس. البته زر ميزنه خسيسه. ولى زبونش درازه وزبونش خيلى نيش داره

مهریت چقدره مگه

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  

بگو چرا نخورم خودم میپزمم نخورم؟ اگه بحث خوردنه تو که بیشتر میخوری

حالا شکمویی؟

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
١٢٤سكه

غلط میکنه یعنی ۵۰۰ میلیون پول داره که نقدی مهریتو بده؟؟

اگه داره بگیر والا برو کیف دنیا رو بکن 

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  

منم خیلی کم غذام ولی همسرم همیشه تو دعواها بهم میگه تو همش میخوری و میخوابی .... منم کمتر وقتی هستش چیزی میخورم چون حوصله ندارم دوباره موقع دعوا بگه که البته بازم میگه

خیلی دلتنگ توام .... نمیخوای برگردی ؟؟

من بودم اندازه لقمه هامو سه برابر میکردم چشاش دراد

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍