2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با هویچوکرفس وادویه بزاربجوشه و ابش کم شد صاف کن بشتنه بندی کن فریز کن 

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها  بگو نمیرسی فقط به داد خوب ها 💛💜💙❤💚تودر سرود بادها تو دردل گناه ها همیشه درکنار من 
من همینطوری درست میکنم بعدمیزارم تو زیپ کیپ صافش میکنم  توفریزرهر روز یه تکه شومیشکونم گرم میکن ...

بزور بهش نده من شنیدم پای مرع مفیدنیس

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها  بگو نمیرسی فقط به داد خوب ها 💛💜💙❤💚تودر سرود بادها تو دردل گناه ها همیشه درکنار من 
بچه هانمیخورن من ادویه نمکم زدم اصلانمیخوره درست کردنش قلق داره منم بلدنیستم کسی میدونه بگه

وقتی اون آب و گذاشتی فریزر 

هربار که خواستی سوپ بپزی یه بسته در بیار اون آبش چربه یکم 

اول پیازو خورد کن بریز تو قابلمه بعد این بسته رو که حالت بخیه یکم بنداز تو پیازا ، مثه روغن آب میشه و با پیاز سرخ میشه کاملا. بوی پیاز میگیره بعدم مواد سوپ و بریز 

من خودم کشف کردم این روش و از خودم

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
چراچی شنیدی وازکجا؟

ینی تونت خوندم چ خواصیت خوبی نبود خودتم یه تحقیق کن به جای پای مرغم بهش قلم گوسفند بجون بده ابشو

ینی تونت خوندم چ خواصیت خوبی نبود خودتم یه تحقیق کن به جای پای مرغم بهش قلم گوسفند بجون بده ابشو

اره قلم خوبه اتفاقاامروزریختم توابگوشت

🚫🚫"لطفالایک ممنوع"🙏متشکرم😉🚫🚫
بزور بهش نده من شنیدم پای مرع مفیدنیس

چراخوبه هر روز ی چیز جدیدمیگن خیلی نبایداهمیت داد.من یک روزاینومیدم‌یک روزهم ماهیچه و هویچ روتوی شیشه میندازم بعدمیزارم توی قابلمه اب چندساعت میجوشه اونم درحد دوقاشق عصارش درمیاد اونم باقطره چکون نیدم بهش

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️

من قشنگ با ادویه وپیاز میجوشونم بعد سرخ میکنم پسرم میخوره 

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍