2777
2789
عنوان

خوشحالم که سال 97 کوتاهه

294 بازدید | 37 پست

سلام، 

از همون سفره هفت سینش شروع شد، خبرای بد، اتفاقای بد، دل شکستن، دل بریدن، نارو خوردن، همش صبوری، همش خودخوری، از شهریور به این ور که دیگه اوج گرفت، روزی نبوده که جدا باشم از دعا و رازو نیاز و گریه والتماس به درگاه خدا... هنوزم پا درهوام، هنوزم چشمم به لطف دستای مهربونشه که باز بکشه به سرم، یه سرو سامونی بگیرم... 😢😢

خلاصه اینکه بدترین سال عمرم بود، بره دیگه برنگرده انشالله🙏💔😔

واسه شما چطور؟ سال خوبی بود؟ 

و اگر خداوند اراده خیری درباره تو داشته باشد، هیچکس قادر نیست مانع فضل او گردد! (سوره یونس آیه 107)

اره خوب بود . ولی از اینکه یکسال و تو راه دکتر بودیم خسته شدم و بدم می اومد

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از سالهایه قبل بهتر بود خدا رو شکر

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

چند ساله که داره سخت میگذره بهمون...امیدوارم سال جدید ورق برگرده...نه فقط واسه خودم واسه تمام هموطنانم سال خوبی باشه

الهی_آمین# 🙏🙏

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

من باردار شدم و ی بار عمل شدم گفتن کیست بزرگ داری

دوماه از عملم گذشت دوباره سونو دادم الان ۵ سانت بوجود اومده گفتن تومور خوش خیم تخمدان داری

باید عمل شم و بردارمش

ن خوب نبود 

از دو روز قبل از عید ۹۷ بحث داشتیم الانم ک اینجوری

خداکنه سال ۹۸ خوب باشه

التماس دعا ی فراوان حالم خیلی بده

اره خوب بود . ولی از اینکه یکسال و تو راه دکتر بودیم خسته شدم و بدم می اومد

خداروشکرعزیزم،انشالله سالی که پیش رو هست هم پر از خوشی و سلامتی باشه برای تو و هممون🙏❤️

و اگر خداوند اراده خیری درباره تو داشته باشد، هیچکس قادر نیست مانع فضل او گردد! (سوره یونس آیه 107)
بهترین سال تمام عمرم بوده☺ بخاطر نی نیم😍

الهی😁 خدا حفظش کنه واست عزیزم❤️

خداروشکرعزیزم،انشالله سالی که پیش رو هست هم پر از خوشی و سلامتی باشه برای تو و هممون🙏❤️

ان شاءالله . همچنین شما سال خوبی داشته باشید دوستم😊

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم