2777
2789

برای مادر خودم

کیف و کفش چرم خریدیم

برای مادرشوهر هم تابلو فرش البته از نوع ماشینی ،آخه دستبافت خیلی گرونه😖

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊

خدایی حیف بود مامانم به این زودی بره...

قدر مادراتون رو بدونید

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میرم سرخاکش

😢خدا رحمت کنه مادرت

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
الهی چقدجوون بودن

اوهوم 

روز تولدش فوت شد 😭

۴۷ سالش تموم شد و رفت 

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    
ببخشیدتابلوفرشوچقدخریدید

🙊خدا از سر تقصیرات مون بگذره

بک بنده خدایی برای هدیه خونه جدید دوماه پیش برامون کادو آورد چون خودمون عین همون البته از نوع دست بافتش را داشتیم دیگه این یکی را استفاده نکردیم

بعد خواهرشوهر جان گفت که مامی جون هوس خرید تابلوفرش کرده ما ب عنوان روز مادر تابلو فرش بگیریم(شریکی با خواهرشوهر) بعد من و همسر جان یادمون افتاد که یک دونه نو تو خونه داریم به خواهرشوهر گفتیم اون هم قبول کرد

قرار شد همون را بدیم

البته خواهرشوهرم قیمت کرده بود مثل اینکه بین 200 تا 300 هست

علت مرگشون چی بود

سرطان کبد لعنتی 😭

اوهوم  روز تولدش فوت شد 😭 ۴۷ سالش تموم شد و رفت

الهی عزیزم غصه نخور روحش شاد

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....
خدایی حیف بود مامانم به این زودی بره... قدر مادراتون رو بدونید

آخی 😢

خدابهت صبر بده

دلم گرفت😔