2821
2789
عنوان

خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 56 پست
جلوشو بزار پشتش قشنگه

نمیدونم چرا لود نمیشه هرچی سعی میکنم نمیشه

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  
جلوشو بزار پشتش قشنگه

جلوشم سادس فقط یه طرفش پایینش سه تا ازهمین گلدوزیا شده

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دلم یه دل سیر خرید میخواد ولی چون باردارم یکم ک راه میرم کمرم ودلم درد میگیره نمیتونم برم خرید😭

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
دلم یه دل سیر خرید میخواد ولی چون باردارم یکم ک راه میرم کمرم ودلم درد میگیره نمیتونم برم خرید😭

ای جانم عزیزم اشکال نداره انشاالله سال بعد

پشت مانتومه نظربدید لفطا

قشنگه مبارکت باشه عزیزم

راجبش نگین نمیخوام اشکام بریزه...راجبش نگین هنوزم واسه من عزیزه...راجبش نگین من باخاطراتش خوشم...   ارامش نی نی خرسی چشمای تو بود...🙁
ای جانم عزیزم اشکال نداره انشاالله سال بعد

😥مرسی عزیزم انشالله

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
اینم لباس مجلسیمه

خیلی قشنگه من که خیلی خوشم اومد چند خریدی

راجبش نگین نمیخوام اشکام بریزه...راجبش نگین هنوزم واسه من عزیزه...راجبش نگین من باخاطراتش خوشم...   ارامش نی نی خرسی چشمای تو بود...🙁
خیلی قشنگه من که خیلی خوشم اومد چند خریدی

قربونت چشنات قشنگ میبینه پارسال 146

قربونت چشنات قشنگ میبینه پارسال 146

مبارکت باشه گلم😙

2790
2823
2791
2779
2792