2777
2789
چه خوب مبارک باشه 

مرسی عزیزم

فعلا اینارو خریدم

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ومنتظرم اینارو واسم بیارن

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎
اون دوتا شیشه سبز رنگا چی ان

یکیش فوم‌شستشو صورت سی گل ویتامین سی

یکیشم تونر واسه پوستای چرب ویتامین سی

منم کرم ویتامین سی سیگل دارم خیلی خوبه

همون سبز رنگه متعادل کننده 

اگه اونو میگی عاااالیه فوق العاده اس. من بعد از کلی کرم خریدن به این رسیدم وعالی بود.

یه ژل آلوئه ورا بعد از سوختگی سی گل داره خیلی خوبه مثل آبرسان عمل میکنه.

یه کرم بازسازی کننده میموزا  داره اونم عالیه 

همون سبز رنگه متعادل کننده  اگه اونو میگی عاااالیه فوق العاده اس. من بعد از کلی کرم خریدن به ا ...

نه اون نیست همین که میگی متعادل کننده اس واسه قبل کرم زدنه

نه اون نیست همین که میگی متعادل کننده اس واسه قبل کرم زدنه

سی سی کرمه

ومن بعد از ضد افتاب استفاده میکنم

چون از کرم پودر وپنکک اصلا استفاده نمیکنم

2791
2779
2792