2821
2789
عنوان

کمک دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 24 پست
نزدیک دو سال .نه تب هم می‌کنه و آبریزش هم داره.روز جمعه یه باد بهش خورد اینجوری شد

همینایی که بهش میدی خوبه فقط سرساعت بده

برای گلوش دیفن هیدرامین هر ۸ساعت.شربت بروفن هم برای تبش

انتی بیوتیکی که بهش میدی هم سرتایم بهش بده

اب لیموشیرین و شلغم بده که بدنش ضعیف نشه

خیلییی مراقب تبش باش خدای نکرده تو این سن تشنج زیاده

شیاف تب بر توخونه داشته باش تبش و چک‌کن رفت بالا براش بذار

به غیر ازتب بقیه ش نگران کننده نیست

اگه تهرانی و محلتون نزدیک من باشه و مشگل رفت و امدی یا مالی داری شاید بتونم کمکت کنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دفترچه نداریم.

ببرش به دكتر داروخانه نشون بده بهت انتي بيوتيك ميده 

دوز پروفن هم بپرس حتما بايد بخوره اگع تب داره

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
اگر تب می کنه پس نیاز به آنتی بیوتیک هم داره ولی پزشک ها در سرماخوردگی ساده پلارژین کیدز و کوریزان ت ...

هر سال زمستون زیاد سرما میخوره و همین دارو ها رو میدن. همش هم تب می‌کنه و میگن طبیعیه.اینقدر دکتر عوض کردم و آزمایشش دادم.خداروشکر همه گفتن هیچی نیست و همش آلرژی.

الان باز میگین ببرم دکتر؟

هر سال زمستون زیاد سرما میخوره و همین دارو ها رو میدن. همش هم تب می‌کنه و میگن طبیعیه.اینقدر دکتر عو ...

آره خب. دکتر بره که بهتره. سرما تو تنِش نمونه یه وقت.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
همینایی که بهش میدی خوبه فقط سرساعت بده برای گلوش دیفن هیدرامین هر ۸ساعت.شربت بروفن هم برای تبش ان ...

مرسی عزیزم .انشاالله هر چی از خدا بخوای بهت بده که فکر هم وطنت هستی و از هیچی دریغ نمیکنی. شهرستانیم عزیزم

مرسی عزیزم .انشاالله هر چی از خدا بخوای بهت بده که فکر هم وطنت هستی و از هیچی دریغ نمیکنی. شهرستانیم ...

مرسی عزیزم .من خودمم دختر کوچیک دارم یه وقتایی آدم گیرمیکنه درکت میکنم

انشالله بزودی سلامتیشو بدست میاره زمستون تموم بشه راحت میشیم ازاین مریضی بچه ها

2823
2791
2779
2792