طفلی بینیهاش کیپه..هی بیدار میشه به زور اب دهن اشو قورت میده..
الان اون خوابه..من بالا سر بچه بیدارم..حرص میخورم از دستش.
مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.
نه خشکش نکردی .من میدونم 😈😈😈😈😈😈😈در جریانم. اما دور از شوخی. اگه بینیش کیپه. روغن زیتون ...
باشه.ممنون.دو ساله
مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انشالله که تنش سالم باشه. گلم .من شوخی کردم کلا به دل نگیر. همیشه هم یادم میره اخر شوخیهام یه استیکر خنده بزارم تا طرفم بفهمه که شوخی کردم😂 ولی خدا رو شکر تا حالا با هرکی شوخی کرده بودم با جنبه و با فهم بوده
بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بیوفاست. (حضرت علی علیهالسلام)
لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود/ حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت.سیب را چیدمو و در دلهره دستانم/سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت. تا سه بس بود که بشمارمو در دام افتد/گفت یک دو ولی افسوس ۳ را دوست نداشت*آقای جوینی*
انشالله که تنش سالم باشه. گلم .من شوخی کردم کلا به دل نگیر. همیشه هم یادم میره اخر شوخیهام یه استیکر ...
اره باید بگداری.چون دور از جون شما اینجا هر تیپ ادمی هست..من خودم تا حالا خیلی بهم توهین شده اینحا..من فکر کردم جدی نوشتی و طرفدار حقوق اقایونی.🌸
منم به زودی مـــآدَر میـــشـــم به لطف خدای مهربونم✨💛🌙یه روزی میرسه که وقتی خورشید میاد و بهم سلام میکنه من وتو و بابایی رو با هم میبینه آلوچه کوچولوی من!👸🏻👼🏻🤴🏻الوچه کوچولوی من کاش زودتر بیایی تا مامان عذاب نکشه بخاطر دوریت،بیا تا ببوسمت،بوتو نفس بکشم،بغلت کنم،موهاتو شونه کنم،نوازشت کنم قول میدم مامان خوبی باشم تو فقط بیا جان دلم….