2777
2789
عنوان

شوهرم امروز بچه امو برد حموم..سرماش داده

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 40 پست
نه خشکش نکردی .من میدونم 😈😈😈😈😈😈😈در جریانم.  اما دور از شوخی. اگه بینیش کیپه. روغن زیتون ...

باشه.ممنون.دو ساله

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

#بیجنبه شب بخیر#   ولمون# _کن

عزیزم یه سوال. شما سر پیازی یا ته پیاز؟ من دارم با استارتر شوخی میکنم اون هم جنبه اشو داشت. شما چرا پابرهنه پریدی وسط؟

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)
باشه.ممنون.دو ساله

انشالله که تنش سالم باشه. گلم .من شوخی کردم کلا به دل نگیر. همیشه هم یادم میره اخر شوخیهام یه استیکر خنده بزارم تا طرفم بفهمه که شوخی کردم😂 ولی خدا رو شکر تا حالا با هرکی شوخی کرده بودم با جنبه و با فهم بوده

عزیزم یه سوال. شما سر پیازی یا ته پیاز؟ من دارم با استارتر شوخی میکنم اون هم جنبه اشو داشت. شما چرا ...

بیخیال_بابا#  

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍

طلاق بگیر.😪😪

لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود/ حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت.سیب را چیدمو و در دلهره دستانم/سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت. تا سه بس بود که بشمارمو در دام افتد/گفت یک دو ولی افسوس ۳ را دوست نداشت*آقای جوینی*  
انشالله که تنش سالم باشه. گلم .من شوخی کردم کلا به دل نگیر. همیشه هم یادم میره اخر شوخیهام یه استیکر ...

اره باید بگداری.چون دور از جون شما اینجا هر تیپ ادمی هست..من خودم تا حالا خیلی بهم توهین شده اینحا..من فکر کردم جدی نوشتی و طرفدار حقوق اقایونی.🌸

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.
طلاق بگیر.😪😪

الان که خوابم میاد..صبح سر راه میگیرم😁😂

اره باید بگداری.چون دور از جون شما اینجا هر تیپ ادمی هست..من خودم تا حالا خیلی بهم توهین شده اینحا.. ...

ای جانم. آقایون رو از تیغ ردشون میکنم تا ته به دو نیم مساوی تقسیم بشن 😃😃😃😃😃😃😃 ولی من مدلفع حقوق مساوات بین زن و مرد هستم تو هر کاری و هر شرایطی 

الان که خوابم میاد..صبح سر راه میگیرم😁😂

لطفا یکی هم برای من بگیر. داغ و کنجدی باشه لطفا😂

#بیجنبه شب بخیر#   ولمون# _کن

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

منم به زودی مـــآدَر میـــشـــم به لطف خدای مهربونم✨💛🌙یه روزی میرسه که وقتی خورشید میاد و بهم سلام میکنه من وتو و بابایی رو با هم میبینه آلوچه کوچولوی من!👸🏻👼🏻🤴🏻الوچه کوچولوی من کاش زودتر بیایی تا مامان عذاب نکشه بخاطر دوریت،بیا تا ببوسمت،بوتو نفس بکشم،بغلت کنم،موهاتو‌ شونه کنم،نوازشت کنم قول میدم مامان خوبی باشم تو فقط بیا جان دلم….