2777
2789
عنوان

شوهرم امروز بچه امو برد حموم..سرماش داده

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 40 پست
به شوهرت چه ربطی داره. بعد از حمام تو چرا خشکش نکردی و مراقبش نبودی 😐 بلاخره که بچه باید حمام کنه. ...

واقعا فکر میکنی من بعد حمام خشک اش نکردم!

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

فقط ی چیزی

بچمو برد حموم یجوریه

بچه ی اونم هست عزیزم 

عمدی نبوده که.ولی حتما براش بخور بگیر اگه دستگاه نداری.با قابلمه ی چادری چیزی بزار بالاسرش  ببر زیرش .خیلی عالیه .

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فردا ببرش دکتر گناه داره

اره حتما میبرم..

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

داروی زمستانه امام کاظم برای سرماخوردگی خیلی خوبه ، اگر هر ده روز بدین به بچه یا خودتون بخورین دیگه سرمانمیخورین

من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊
خانوم جلسه ای شدی...یه دهنتوووووو بببنددددد کم داشت😉😉😉😁😁 شوخی.بود.نزنی.یوقت#  

جووووونم عاشق این حرفت شدم 😂😂😂😂😂

بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بی‌وفاست. (حضرت علی علیه‌السلام)
فقط ی چیزی بچمو برد حموم یجوریه بچه ی اونم هست عزیزم  عمدی نبوده که.ولی حتما براش بخور بگیر ...

حرف ات درسته..کلا خودشم میگه بهم هر وقت خرابکاری میکنن میشن بچه ی من😁🙈🙈

حرف ات درسته..کلا خودشم میگه بهم هر وقت خرابکاری میکنن میشن بچه ی من😁🙈🙈

😂😂😂

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

شوخی شوخی حرفتو زدی گلم اما عیب نداره😈😈😈😈😈😈😈😈 ولی باز میگم جرا بچه رو خوب خشک نکردی.؟ حالا بیام با چوب خیس کتکت برنم ؟

پسر منم سرماخورده.امروز بردمش دکتر.الان استفراغ کرد.خدا کمک کنه

انشالله بهتر شه

😁😊😂😂😂

اره حتما میبرم..

ایشالله ک بهتر باشه

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
شوخی شوخی حرفتو زدی گلم اما عیب نداره😈😈😈😈😈😈😈😈 ولی باز میگم جرا بچه رو خوب خشک نکردی.؟ حالا ب ...

#بیجنبه

شب بخیر#  

ولمون# _کن

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍
واقعا فکر میکنی من بعد حمام خشک اش نکردم!

نه خشکش نکردی .من میدونم 😈😈😈😈😈😈😈در جریانم. 

اما دور از شوخی. اگه بینیش کیپه. روغن زیتون اگه داری با گوش پاکن بزن تو بینیش. تا با روغن چرب بسه و بریزه بیرون. اسفند اگه حالشو داری همین الان برو دود کن ببار بالای سرش. خیلی تاثیر داره. الهی دورش بگردم. فردا هم ببرش دکتر. تا خدای نکرده گوسهاش و گلوش عفونت شدید نکنن. چند وقتشه؟