2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 21 پست

چطوري آشنا شدن مهم نيست مهم به هم اومدن و منطقي تصميم گرفتنه

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اکثر افراد توی فضای مجازی مشکل دارن. البته شنیدم که یه عده میگن توی فضای مجازی آشنا شدن و ازدواج کردن و راضین، ولی من میگم اونا خیلی خوش شانس بودن

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن

مهم ادامه اشنایی هستش،اینکه طرفین به شناخت خوبی از هم برسن،اینهمه ادم که با ازدواج سنتی بدبخت شدن،کلا ربطی به شروع اشنایی نداره،مهم فرایند شناخت دو طرف از همدیگست.

فضای مجازی مکانی برای اشنایی و ایرادی نداره ک اونجا اشنا شید اما بعدش مهمه و شناختی ک از طرف پیدا میکنین و چون از اول مجازی بوده باید بیشتر اطلاعات کسب کنین راجع بهشون

2790
2778
2791
2779
2792