2777
2789
مقصر خود احمقمم حلالشون نمیکنم  شده من میوه خواستم نخریده گفت۶ ندارم ولی واسه اونا خریده😢

چون مامانت ميخره نذار بخرن

بذار مياد چيزي نباشه 

ليست خريدتو بده بهش ميگه ندارم تو روز بعدم بده دستش وقتي دوباره تكرار كرد بگو ميدونم عزيزم ميدم كه يادت باشه وقتي داشتي بخري

اگر گفت مادرت بخره بگو اين چه حرفيه ما ازدواج كرديم تو اوضاع الان چه انتظاري از بقيه داري

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره هیچ کمک خرجی ندارن فقط یارانه شونه ۵ تام دختر داره با داماد

تو که اوضاعشون رو میدونی حالا بزار شوهرت بخره مطمین باش دختراشم اوضاع مالیشو میدونن و اونجا چیزی نمیخورن اینقدر بخیل نباش 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

من تا اخر نخوندم ولبی

واقعا برام عجیبه این فکرها بخاطر مرغو یک کیلو گوشت خرت و پرت که برای مادرش خریده کاری که وظیفشه اینها حساسیت و انرژی میزارین 

نظرم من اینه عوض اینهمه انرژی منفی و فکر خیال بیخود یه فکری بکنو ارژی و تلاش بکن  که درامدتون زیاد بشه که بتونیین هم راحت باشین هم خیر برسونین 

من الان بین یکو سیصد تا دوتمن متغییر درامد دارم واس خودم یه پول تو جیبی هم از شوهرم میگیرم بااینکه پیش شوهرم هم کار میکنم 

یه مقدا ی ذخیره میکنم برا زندگیم بقیش رو هم خرج زنگی و تفریح و چیزای که شخصیه و دلم میخواد میکنم حالا نه لاکچری  ولی حداقل هرفصل یه لباس معمولی برا خودم میخرم 

شما هم کارپیدا کن یا تحقیق کن شوهرت کارش رو چطور میتونه گسترش بده اینو بدون شوهرت هرچقدر کمک پدر مادرت کنه حتی اونا قدر ندونن برکتش تو زندگتون مییاد

من صدمه دیدم با این شرایط تو عین شرایط تورو داشتم عین شرایط تو  همه جی زندگیم مثل تو بود و متأ ...

میدونی عادت کردم امروز رفتیم بیرون شوهرم گف هرچی میخوای بردار خواستم ی بلوز بردارم دلم نیومد😕