2777
2789
عنوان

😢😢😢😢وصف حال من

| مشاهده متن کامل بحث + 1909 بازدید | 52 پست

امروز یه جوری دلم گرفته و داغونم از همه چیز

که دلم میخواد باسر برم تو دیوار😢

ولی خداجون تو بزرگی

تو میبینی توی چه سختی هستیم

این روزام میگذره...

خداتو بزرگی

کار خونمون

برنامه بخاری و پکیج😑اینارو نوشتم که یادم بمونه 

ایشالله بعد بخونم و ببینم ک از این بحران هم گذشتم

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

خدایا خیلی داره سخت میگذره این روزا😢

خسته شدم.

کم آوردم.

چرا انقدر دست و پامون توهم گره خورده؟چرا باغ فروش نمیره؟

من نگرانم بلبرینگ ماشین خرابه!! دور از جون چپ نشه ماشین😢

خدایا باردارم بچه رو تو منت گذاشتی سرم بهمون دادی خودت ب حرمت پاکی اون گره از کارمون بازکن😭

خدایا چرا انقد دستمون خالی شد؟روم نمیشه بگم چیزی میخوام😢روم نمیشه بگم دکتر حتی ثبت نام بهداشت😭...

این روزهام وضعیت کرونا قرمزه و همه جا تعطیل حتی نمیشه ب علی بگم بره گوشوارمو بفروشه😢شایدم ناراحت بشه از چیزی ک میگم اما من نگرانشم گوشواره بخوره تو سرم من ک طلادوست نیستم...

خدایا با چشم گریه دارم مینویسم بمونه اینجا ب یادگاری از روزاییکه بهمون پشت کردن راضی شدن ب ضررما و آتیش زدن ب مالمون که کمک نکنن...بخاطر صد میلیون که تو حساب هرکدومشون بود..لیلا...حاجی...

من تاریخ این شب و فشاری ک روم بود رو فراموش نمیکنم...

باور نمیکنم

اما اینجا ثبت میکنم ک یادم بمونه کیا پشتمون رو خالی کردن بعدا جبران کنم واسشون...از سگ کمترم بزارم از خون نجسترم بزارم ب هیچکدومشون دیگه کمک کنه...یا من یا خونوادش...

من یادم نمیره چقد چیزا این روزا ویار کردم و حتی نتونستم ب زبون بیارم ک علی ناراحت نشه....

الان گم شدن زنگم نمیزنن...کارها و مشکلات ک رد شد پیداشون میشه...ای خدا ذره ای حلال نمیکنم و نمیبخشم تو شاهد حال بد امروز من باش ک شب از ناراحتی تا الان خوابم نبرده...

خدایا تو نگذر ازشون

و خدایا تو کمکمون کن دشمن شاد نشیم

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من خیلی غمگینم ب خواب نمیدیدم بعد هشت سال گذاشتن و باردار شدن انقد بهم سخت بگذره...

بمیرم برا علی😭بمیرم الهی...والا خوب مردی هس والا خوب پسری هس...

ولی اینبار علی بین من و اونا باید یکیو انتخاب کنه😢

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

خدایا دستمونو بگیر فردا شنبست

فردا ب بهترین شکل ممکن کمکمون کن باغ فروش بره شرایطمون درست بشه...من پرم از استرس 😭این بچه گناه داره ب پاکی اون رحم کن دستمونو بگیر

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

حاجت شکم اونم زن باردار گویا خیلی زود برآورده میشه...این عکس بمونه اینجا ب یادگار از ویارهای من.ماهی دلمه همبر هات داگ آجیل کلا شیرمورد علاقم😋😞 سالاد ماکارانی😟

کلا هرچی ک دلم کشیده بود این دوروزه خوردم😧خدایا تو چقد جالبی...و من تو بارداری مخصوصا این روزا شکمو شدم😂

این ظرف میوه فستیوال رنگها شده😍مرسی علی جونم.

راستی دلم میخواست خوابالو بشم گویا شدم😎البته روزها😯

علی برام پوست میگیره😢علی چاقاله بادومم پوست میگرفت برام😢مرسی عشقم

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

چند تا چیزو نباید فراموش کنم

یک

سال ۹۸که التماس کردم مریمو دعوت نکنید نزارید بفهمن ما مشکل پیدا کردیم و کردند...

سال ۹۸که گفتم تولد نگیر با همه فامیل نزار بفهمن مشکل داریم اما گرفت... گفت نههههه تولد پنجاه سالگیع‌‌...

عید سال ۴۰۲گفتم با این بدرد نخورا رفت و آمدی نکن کرد...آخرشم حقشو گذاشتن کف دستش😅✌️

♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡