2777
2789
عنوان

برم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 32 پست

هر سال حتما باید بری سفر ؟ بچه ۹ ماهه اذیت میشه گرفتار میشی. 

بذار چند ماه دیگه تابستون هم بچه ت بزرگتر بشه هم نگران سرما و مریضی نباشی

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
من خیلی تجربه مسافرت بابچه دارم اذیت نشدم اصلا بچه معمولا تو ماشین میخوابه

پسرم وقتی ۱ ماهه و ۳ ماهه بود رفتم‌ مشهو کلا خوابید.ولی الان ۹ ماهه.اگه کل سفرو بخوابه وقتی برسیم مقصد ما خسته و کوفته بخوایم بخوابیم اون نمیخوابه😕😕😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با دوقولوهای 6ما هم رفتم مسافرت کلی هم بهمون خوش گذشت 

فقط مراقب غذای پسرت باش که مسموم نشه و لباس گرم براش ببر که مریض نشه و کلی هم شربت های مختلفت که اگه نیاز شد داشته باشی برای تب و... 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
☹☹

اخه ما رفتیم شمال از ده صبح تا تقریبا ۱۱ شب اینا تو راه بودیم بعدم جاده رو بسته بودن ترافیک خیلی شدید بود

همه تو عید میریزن شمال😊

من زاده ی ایرانم،جز مهر نمیدانم❤️

ببين من نميگم سفر با بچه كوچيك كلا سخته

ولى توى عيد سفر براى آدم بزرگا هم حتى سخته چه برسه با بچه  

همه جا شلوغه و هزار مدل مشكل پيش بينى نشده مخصوصا توى راه ها به وجود مياد. جاهاى ديدنى شيرازم خيلى شلوغ ميشه توى عيد. 

پسرم وقتی ۱ ماهه و ۳ ماهه بود رفتم‌ مشهو کلا خوابید.ولی الان ۹ ماهه.اگه کل سفرو بخوابه وقتی برسیم مق ...

کلا نمیخوابه تنظیم کن یه برنامه بچین ازاینجا تانصف راه بخوابه بقیش بازی و ایناکن تامقصد خسته شه خواستی بری براش ازداروخونه حتما غذای کودک‌ماجان بگیر تومستفرت خیلی به درد میخوره پوره میوه بگیر

هر سال حتما باید بری سفر ؟ بچه ۹ ماهه اذیت میشه گرفتار میشی.  بذار چند ماه دیگه تابستون هم بچه ...

سفر تو عیدو دوست دارم.از طرفی هم من شاغلم بعد از عید باید برم سرکار.ترجبح میدم ازین مرخصی استفاده کنم