2777
2789
از مادر نمی‌پرسی یادمون بدی؟

کامنتارو نمیخونی😩

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم به مادر بگو فرو روی کدوم حالت بزارم یادت نره بیزحمت 😘😘😘😘😘😘

برنج و میزاره بپزه کامل کامل که حالت شفته شه
بعد میریزه صافی میکنه آبش که چکید میریزه تو یه سینی
بعد پیاز داغ و سرخ میکنه و گوشت چرخی و توش تفت میده و با ادویه و فلفل و زعفرونو  این چیزا دیه سلیقه ایه
مامان من سبزی کوفته م میریزه،اونو قاطی برنج میکنه و با دست خوب  ورز میده و چون میچسبه دستشو خیس میکنه،بعد اندازه یه گردو برمیداره باز میکنه اون گوشت چرخی که و با زرشک و گردو میزاره وسطش و عین دلمه سفتش میکنه

خداااا من بلد نیستم دستور آشپزی بنویسم😂😂😂

بعد دیه یکم روغن ته سینی فر و اینارو میچینه و تموم
آهان بعضی وقتام گوشت چرخی و قاطی برنجم میکنه.

دیه اینکه مال ما فر نیس توستره

میزاره رو 200درجه تقریبا نیم ساعت،دی باید یبارم زیرورو شه دورش کامل طلایی بشه

میگم که سلیقه ای هست بخوای عین ته دیگ شه زمان بیشتری میخواد

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

سسش هم یه پیازداغ درس میکنه و بعد 2یا 3قاشق رب میزنه و یخورده زعفرون بعد اندازه یه کاسه برگه قیسی میریزه ما دوس داریم،دیه آب میرزه و نمک بعد که پخت و یخورده قل قل کرد و غلیظ تر شد میاد یکم شکر میریزه حالت ملس شه.

البته کپه عربی سس نداره فک کنم ولی سلیقه ایه دیگه

من بابامو داداشم میخورن خودمو مامانم بدون سس

مرسی عزیز خیلی زحمت کشیدی😍😍🤩🤩🤩🤩😋

خواهش 😗

برنجتم که هنوز رو گازه زردچوبه بزن خوشرنگ شه