2777
2789

امروز ب جاریم پی ام دادم ک برا روز مادر چی بخریم برا مادرشوهرمون فقط گفت نمیدونم والا تو هرچی اینجوریه اصلا فکرم نمیکنه بهشون ولی من دقیقا برعکسشم الان از کی درگیر عیدی و روز مادرم ولی امروز ک ازش مشورت گرفتم فقط گفت نمیدونم والا حالا بنظرتون من کار اشتباهی کردم ازش پرسیدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم  شما اختیار کار خودتونو  داشته باشید و کاری رو ک صلاح می دونید  انجام بدید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

وقتی هربار همین میگه چرا مصمم میپرسی ازش؟

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

دوتایی با جاریت پول بزارید یه تیکه طلا یا ی وسیله برقی ک لازم داره بخرید

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل
نه کار بدی نکردی ولی بنظرت اون میاد بگه چی میخواد بخره دختر خوب؟؟معلومه نمیگه تا کادوش از تو بهتر با ...

لرام مهم نیس بهتر باشه یانه من گفتم بهش تااگه قراره چیزی بخره ی دفعه دوتامون باهم نخریم مثلا اون ی چیز دیگه بگیره 

شاید نمیدونه بدبخت😁😁😁😁 هرچی خواستی بخری به منم بگو منم نمیدونم😥😥😥

کاکتوس بخر بگو مادر جون تا اینو دیدم یاد شما افتادم گفتم بگیرم واستون😂😂😂😂

فان#  

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

شایددوسنداره بهتون بگه چکاره ی ازابن به بعدشماهرکاردوسداری بکن کاربه اونم نداشته باشه

دورازجچن شمامنم یه زن عمودارم ادم دیونه میکنه ازهمه چی ادم میخادبپرسه بدم میادوالابعدخودش اصلانمیگه چیزی یا نصف نیمه میگه

یه مثال برات بزنم؟ 

من ایران زندگی نمیکنم یک سالو نیمه که دا ای یک عددجاری شدم و من یازده ساله تو این خانوادم، 

این خانمو کلا یکبار اونم موقع عروسیشون دیدم در حد مجموعا هم یکربع شاید باهاش صحبت کردم مجموعا، 

حالا تصور کن دیروز صبح سرکار بودم یهو دیدمتو تل پیام داده سلام خوبین خواستم یاداوری کنم امروز تولد بابا هست گفتم شاید فراموش کرده باشین! من وقتی پیامو خوندم خیلی خیلی تعجب کردم اول از اینکه خب به من چه! 😑 دوم اینکه ایشون توی چه مقامی همچین پیامی داده؟! 😑 

در نتیجه سین کردم ولی اصلا جوابشو ندادم. 

شایدجاری شما هم برنامه ای نداره اصلا نباید ازش میپرسیدی، به نظرم اونم تعجب کرده