2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 20 پست
علايمت چيه عزيزم منم دوهفته ديگ بايد برم غربالگري همش حس ميكنم پسره

عزیزم حالت تحوع مدام دارم و همش دوست دارم سمت راستم بخوابم راحت ترم ترش هم میخورم شیرینم بیشتر دلم شیرین میخواد یه کوچلو بیشتر از ترش 

صورتم کم ورم کرده نه در اون حد  

یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم من یه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من                  گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش                  سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش     ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه   توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه           خسته‌گی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه                چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادر تیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=82916039]عزیزم حالت تحوع مدام دارم و همش دوست دارم سمت راستم بخوابم راحت ترم ترش هم میخورم شیرینم بیشتر دلم من دقيقا برعكس توام سمت چپ زياد ميخابم بيشتر دلم ترشي ميخاد زيادم حالا تهوع ندارم ديگ صبرم تموم شده واس اينك بدونم چيه

خدايا به اميد خودت نه بنده هاي بيخودت
درصد نگفت؟به منم نگفت .حالا صبر کن احتمال خطا داره من خیلی شنیدم

نه به منشی که پیشش بود گفت دختره منشی هم گفت اقای دختر تشخیص میدم دختره اینجوری حرف زدن بعد برگشت بهم گفت احتمالادختره  همین

یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم من یه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من                  گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش                  سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش     ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه   توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه           خسته‌گی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه                چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادر تیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️
نه به منشی که پیشش بود گفت دختره منشی هم گفت اقای دختر تشخیص میدم دختره اینجوری حرف زدن بعد برگشت به ...

اول به من گفت خیلی کوچیکه نمیشه حدس زد.بعد بچم اصلا تکون نمیخورد خیلی وررفت با دستگاه بعد گفت احتمالا دختر.من گفتم چن درصد گفت نمیدونم 

خدایا شکرت🖤