خانما بنظرتون دستگاه اپیلاسیون باعث برگشت مو توی پوست میشه؟
یه سوال دیگه ،بعد اپیلاسیون با دستگاه که دوستتون دون دون قرمز میشه چیکار میکنید؟
پیش بیا! پیش بیا! پیشتر! تا که بگویم غم دل بیشتر دوست ترت دارم از هرچه دوست. ای تو به من از خود من خویشتر. دوست تر از آنکه بگویم چقدر. بیشتر از بیشتر از بیشتر
پیش بیا! پیش بیا! پیشتر! تا که بگویم غم دل بیشتر دوست ترت دارم از هرچه دوست. ای تو به من از خود من خویشتر. دوست تر از آنکه بگویم چقدر. بیشتر از بیشتر از بیشتر
دست وپا زیر بغل هم دوسه ماهی یه بار از بس اپلیدی کردم دیگه در نمیاد.نه دیگه دردش عادی شده برام
من خواستم بخرم مارک فیلیپس۴۰۰
میگم نخرم و استفاده نداشته باشم ازش😑
تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕 تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓 تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔 تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓 عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗 تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖 جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤 اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی" قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤
من خواستم بخرم مارک فیلیپس۴۰۰ میگم نخرم و استفاده نداشته باشم ازش😑
من ۷ سال پیش مارک براون خریدم ۷۰ تومن.البته مجرد بودم استفاده نمیکردم خالم اپلاسیون میکرد کل بدن راحت بودم.ازوقتی عروسی کردم دست ب دامن اپلیدی شدم .یکی دوبار استفاده کنی خوشت میاد