2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 43 پست

یعنی من عاشق دوقلو هستما بیشتر هم بخاطر اون گفتم کلومفین بخورم

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوم ماه اقدامم عسل سیاه دانه فقط خوردم ب شوهرم کاسنی دادم دکترم گفت خیلی زوده دارو نمیاد فقط 5تا دون ...

اوووووه چه عجله ای خواهر جان.. دو ماه تازه.. ببین سونو فولی یازدهم و دوازدهم پری بهترین زمانشه. منم رفتم گفت هنوز کوچیکن و سه تا دیگ اچ ام جی زدم که فکر کنم از همون سب شبی یدونه زدم... بعد رفتم گفت فولیات خوبه و دوتا اچ سی جی داد فردا طهرش زدمشون

اچ ام جی تخمدانو خیلی تحریک مکنه اگ تخمدانات خیلی ضعیف نباشه تحریک زیاد باعث میشه تخمکا کیست بشن. حتما نیاز نبود که نداد. 

ولی اگر خیلی عجله داری یازده یا دوازده پری برو پیشش بگو تخمکاتو بررسی کنه ببینه وضعیتشون چجوریه 

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

12پری هستم ن بهم 5دونه قرص داد متفورمین هم داد گفت برو ماه بعد بیا آخه ازمایش تیروئید پرولاکتین ذخیر ...

خدارو شکر... من ماه آخر ینی دی با آمپول پری شدم... یه ماه قبلشم نشدم دکترم نرفتم 😁😁

به قبل ترش میشدم خودم ولی با یه هفته دهروز یا دوهفته اختلاف... کمترینش دو روز تاخیر بود 

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

آخه دکترم تو مطبش سونو نداره بعدشم هفته ای دوبار میاد مطبش چهارشنبه با دوشنبه میاد

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 
بنظر منکه دوقلوی    حتما برو فردا از بده اگه بتات هم بالا باشه حتما دوقلوی

منم دوقلو بسسسسسیار دوست... اما ازونور از بزرگی شکم بسسسسیار میترسم! 

دعا کن منم نی نی دار بشم دوقلو توروخدا برام خیلی دعا کن  انشالله که شما هم سالم بیاد بغلت و بارداری خوبی داشته باشی انشالله ممنون که وقت گذاشتی جواب دادی گلم

وسط پری بودی سینه هات درد نمیکرد؟من الان درد میکنه

آخه دکترم تو مطبش سونو نداره بعدشم هفته ای دوبار میاد مطبش چهارشنبه با دوشنبه میاد

خب پس فعلا همینارو مصرف کن و به دکترت اعتماد کن. از همه مهمتر توسل به حضرت زهرا... من اگر واقعا چیزی باسه از حضرت زهرا گرفتم... فاطمیه.... واقعا ازش بخواه برات دعا کنه. 

و اینکه غصه الکی نخور تازه دوماهه... من سه چهار ماه اول ک نو تابستون بود زیاد جدیش نمیگرفتم. 

وسط پری بودی سینه هات درد نمیکرد؟من الان درد میکنه

من همیشه قبل پری درد سینه داشتم... از دوهفته قبلش... سینه هام درد میگرفت میدونستم دوهفته بعد پری میاد.این ماهم همون دردو همون تایم داشتم اما دوهفته بعد پری نیومد

دعا کن منم نی نی دار بشم دوقلو توروخدا برام خیلی دعا کن   انشالله که شما هم سالم بیاد بغلت و ب ...

قزبانت چشم حتما دعا میکنم برآت... از ما هم التماس دعا

هیچی! فقط سینه هام درد میکنه... قبل پری نوکش... الان همه ش شبیه گرفتگی و کوفتگی

گلم میشه بگی حالت گرفتگی  بدنت چچوریه .من حس میکنم همه جام بی حس. بخصوص پشتم. حس میکنم سرما خوردم یاشدید کتک خوردم😂مال شمام اینجوریه؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست♡هزارباردلم گرفته این شماره رو♡ولی هنوز چراپشت خط درانتظار یک صداست♡شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی ♡چی شدبه ماکه رسیدحساب بنده هاجداست♡اجازه میدی که برات یکم درد دل کنم♡آخه شنیدم که اسم تومرهم وشفاست ♡حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه♡چون میدونه میشنوی وقتی تواین حال وهواست♡الو دوباره قطع ووصل سیم هاشروع شده♡الومنو ببخش اگه دوباره مزاحمت شدم ♡دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست 😘بالایی خیلی دوست دارم

[QUOTE=83403170]گلم میشه بگی حالت گرفتگی  بدنت چچوریه .من حس میکنم همه جام بی حس. بخصوص پشتم. حس میکنم سرما خور ...[/QUOT

گرفتگی ندارم فقط سینه هام کوفته و گرفته س... آره حس سرماخوردگی هم دارم تک تک انگار سرما خوردی ولی نه سرفه ای نه عطسه ای.... 

[QUOTE=83403170]گلم میشه بگی حالت گرفتگی  بدنت چچوریه .من حس میکنم همه جام بی حس. بخصوص پشتم. ح ...

اره دقیقا من میگم شاید سرما خوردم ولی سرفه نمیکنم😂

الو سلام ببخشید منزل خداست؟منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست♡هزارباردلم گرفته این شماره رو♡ولی هنوز چراپشت خط درانتظار یک صداست♡شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی ♡چی شدبه ماکه رسیدحساب بنده هاجداست♡اجازه میدی که برات یکم درد دل کنم♡آخه شنیدم که اسم تومرهم وشفاست ♡حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه♡چون میدونه میشنوی وقتی تواین حال وهواست♡الو دوباره قطع ووصل سیم هاشروع شده♡الومنو ببخش اگه دوباره مزاحمت شدم ♡دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست 😘بالایی خیلی دوست دارم