2777
2789
عنوان

بیاین یه دقه😭

237 بازدید | 13 پست

من خیلی تو جمع اروم صحبت میکنم این باعث شده خجالتی ب نظر بیام 😓

چیکار  کنم😞

اصلا نمیتونم بلند و (رَسا )(رصا)   صحبت کنم 

وقتی با کسی ک رودروایسی دارم صحبت معمولی میکنم قشنگ صدای قلبمو میشنوم انقد ک تپش قلب میگیرم 😢😢کمکم کنید نتم ضعیفه بنویسید من میخونم 

عاشق اون تیک رصا رسا شدم ک رسا درسته ..منتهی این ک بلند نمیتونی حرف بزنی شاید نشون دهنده کمبود اعتماد بنفس یا راضی نبودن از جمع و این هااا...

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رسا 

رو. اعتماد ب نفست کار کن 

با خودت حزف زیاد بزن 

کتاب بخون  بنویس افکارت رو

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

واسه اینکه حرفت شیوا و رسا به گوش مخاطبت برسه، تو‌ اون زمینه مطالعه ی وافر انجام بده.

هر روز فرصتیه واسه یه قدم بهتر شدن؛

با تغییرات کوچیک روز بروز شکوفا تر
میشیم و سازگارتر،  و حالمون بهتر میشه.

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران

یادمه این روشو معلم دبیرستانمون میگفت

میگفت میخواید تو یه جمعی با تسلط و رسا!!!حرف بزنید برید جلو آینه و کتاب بخونید یا مثلا شما مجری یا اخبارگو هستید با صدای رسا!!!اخبار بگید

تصور کنید دارن شمارو از تی وی میبینن

به نظر من که تاثیر گذاره...

پسرم قلب منه❤️دخترم نفسمه🩷

یادمه این روشو معلم دبیرستانمون میگفت میگفت میخواید تو یه جمعی با تسلط و رسا!!!حرف بزنید برید جلو آ ...

اینم پیشنهاد خوبیه با مادرشوهرم اینا خیلی رودروایسی دارم 😣

درسته  تو جمعی ک حال نکنم اینطوری میشم😟

من معمولا صدام بلنده و بین کسایی که دوستشون دارم پر حرف و حاضر جوابم ولی مثل تو تو جمعهایی که آدماش خیلی پر رو هستن یا جمعهایی که دوستانه نیست کم میارم و یا اصلا حرف نمیزنم یا صدام آروم میشه نمیدونم والا انگار اعتماد به نفسم پایین میاد یهو

گر نگهدار من آن است که من میدانم                                         شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
واسه اینکه حرفت شیوا و رسا به گوش مخاطبت برسه، تو‌ اون زمینه مطالعه ی وافر انجام بده. هر روز فرص ...

حرفت درسته اما من از خیلی چیزا اطلاعات خوبی دارم اما وقتی از کسی خجالت بکشم حتی سلام هم کنم صدام میلرزه

من معمولا صدام بلنده و بین کسایی که دوستشون دارم پر حرف و حاضر جوابم ولی مثل تو تو جمعهایی که آدماش ...

دقیقا منم

مثلا پیش دوستام انقد بلبل زبونم خودم خسته میشم

اماتو خانواده شوهرم لاله لالم😫

دقیقا منم مثلا پیش دوستام انقد بلبل زبونم خودم خسته میشم اماتو خانواده شوهرم لاله لالم😫

ضمن رعایت هکسره# ، باید به خاطرت عارض شم، تو جمعی که هستی، حالا هر کجا؛ سعی کنی پیش بینی کنی رفتار اطرافیانتو.

اینگونه ست که قدمی از دیگران جلوتری و منتهی میشه به بالا رفتن اعتماد به نفست.

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران
اینم پیشنهاد خوبیه با مادرشوهرم اینا خیلی رودروایسی دارم 😣

گفتی با مادر شوهرت رو در وایسی داری یاد خودم افتادم یه خانومه ادمده بود خواستگاری مامانم تو آشپزخونه چای میریخت من اینجا نشسته بودم با خانومه هر هر هر شوخی میکردیم و میخندیدیم

تازه نمیشناختیمش از قبل

شاید فکر کنی نپسندید و فرااار کرد ولی در عین ناباوری پسندید😁😁😁

یکی به من کمک کنه باز من خیلی بی رو در وایسی ام با همه راااحت حرف میزنم و شوخی میکنم برام هیچ فرقی ن ...

تو راحت باش گلم، همین روند رو در پیش بگیر😃😃