دوستان من دوقلو باردارم و در کل از اول بد ویار بودم الان هم بی اشتها تا الان هم به زور خوردم حسابی هم مریض شدم چشمم از خودم آب نمیخورد زیر نظر توصیه های خواهرم یه کارهایی میکردم پریروز سونو داشتم دکترم از رشد نی نی ها خیلی راضی بود و من اینو مدیون لطف خدا و برنامه دست و پا شکسته ام هستم 😊 خلاصه خواستم این تاپیکو برا کسایی که دوست دارن بزنم و البته بااجازه قفلش میکنم. برنامه کلی من بعد اینکه تهوعم کم شد این بود هر سه وعده غذایمو داشتم هر چند کم بودند، آب زیاد میخورم، میوه میخورم، یک روز در میان بلال آب پز و بستنی میخورم، صبح ناشتا ۳ یا ۴ دونه خرما میخورم مویز و یه مقدار آجیل خام (بادام درختی.گردو.پسته خام) طول روز به زور هم شده ۳ لیوان شیر محلی میخورم، حتما هفته ای دو بار گوشت نشد دل مرغ هم جایگزین خوبیه،ویتامینهامو هم مرتب خوردم.زیتون زیاد میخورم و نمکو کلا حذفش کردم شبها موقع خام ۱ق شیره خرنوب اگه نبود شیره انگور یا خرما (البته مواظب قندتون باشید من ندارم ) واما مهمتر از همشون حبوباته که به هیچ عنوان نتونستم بخورم اومدم حبوبات مخصوصا تمام انواع لوبیاهارو با هم شب خیس کردم فرداش یه آب جوشوندم آبشو که کف داشت ریختم دوباره آب ریختم تا سرشو پوشوند گذاشتم با حرارت ملایم پخت بعد که آبش تموم شد گذاشتم سرد شد و چرخش کردم و تو دمای ۱۳۰ درجه فر خشک کردمو آسیابش کردم و کلا پودرش کردم و هر بار یک قاشق با اون شیر میخورم امیدوارم به دردتون بخوره و برای منم دعا کنید لازم به ذکر هستش که خودم اصلا چاق نشدم و یه ذره هم تورم ندارم هر چی گرفتم شکممه .