2777
2789

عمه من چرخش میکنه باهاش بریونی درست میکنه ولی من دوست ندارم 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوست ندارم بلد نیستم

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
جگر سفيد سفته بهتره چرخش كني. قبلا كبابشو خوردم خيلي سفت بود

سلام دریا جون خوبی 

چرخ‌ کردشو همسرم دوس نداره‌ اول بپزم بعد با پیاز زیاد سرخ کنم و سیب زمینی‌ به نظرت خوب میشه

تیکر هدفمیییی   
سلام دریا جون خوبی  چرخ‌ کردشو همسرم دوس نداره‌ اول بپزم بعد با پیاز زیاد سرخ کنم و سیب زمینی‌ ...

اهان ی مدل دیگم دیدم درست میکنن مث آبگوشت میپختن توشم سیب زمینی و هویج میریزن 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩

[QUOTE=82853003]سلام دریا جون خوبی  چرخ‌ کردشو همسرم دوس نداره‌ اول بپزم بعد با پیاز زیاد سرخ کنم و سیب زمینی‌ ...[/QUOTE]

سلام عزيزم خوبي؟؟

تو همون نيكي تو تاپيك بامداد هستي؟؟؟

بله گلم اونجوري هم بنظرم خوشمزه ميشه.فقط ريز خوردش كن كه سفت نشه

یه روز خوب میاد