2777
2789
عنوان

هلپ هلپ ، سوال خانومانه

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 70 پست

بنظرم زایمان طبیعی بهتر باشه اگه اصولی انجام بشه و بخیه کم بخوره ،مثلا خیلیا میرن زایمان در اب ک میگن عالیه،فقط من از این میترسم ک شکلش عوض بشه،اخه بعضیا رو دیدم کاملا اونجا یه حالتیه باز شده و لبه هاش زده بیرون،خیلی میترسم اونجوری بشع،اونایی ک طبیعی بودین تغییر میکنه اونجا؟

اون لبخندی ک برای پنهان کردن دردت میزنی،لبخند،خداست به بنده اش.اون لبخندی که پشتش خدا باشه،تمام مشکلاتو حل میکنه....💕وزن66🔒 هدف55🔐 قد170

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبیعی زایمان کردم .اونم چهار بار .رحمم هم خداروشکر افتادگی نداره .مامای همراه داشته باشی کارت راحت ت ...

خداروشکر مرسی بابت کامنتتون ، زنداداش منم میگفت ک دکترش عالیه بوده برای جراحی و بخیه واژنش الان میگه از زمان مجردی هم بهتره 

خداروشکر مرسی بابت کامنتتون ، زنداداش منم میگفت ک دکترش عالیه بوده برای جراحی و بخیه واژنش الان میگه ...

خواهش میکنم 😍

چ سزارین چ طبیعی حتما دکتر خوب و دلسوز انتخاب کن 

زنداداشت کاملا درست میگه ،با بخیه درست از روز اولم بهتر میشه 

دکتر زنان من حدود 20 سال سابقه بود.بم گفت که قبلا تو اروپا تاکید روی طبیعی بود بعد از چند سال دیدن عواقب جبران ناپذیره طبیعی ..مجبور شدن نوع زایمانو انتخابی کنن.یعنی هر چه خود زن خواست.