2821
2789

اینایی که این خانم می بافند خیلییییییی بهتر و بادوام تر از اینهایی هست که شما عکس گذاشتی من چند سال پیش از خرم آباد یه رو تختی کار دست خریدم البته فکر می کنم پشم شتر بود اگه درست بگم خیلییییییییییییییی گرم و سبک بود

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شکلشو نگاه خیلی هم ارزش داره نه اینی که گذاشته حتی روم نمیشه تو اشپزخونه بزارم خخخخ

شما که روت نمیشه تو آشپزخونه بذاری چون درکی از هنر نداری از طرز صحبتت معلومه نمیدونی هنر چیه

خدا یاور تنها ترین تنهایان است
اینایی که این خانم می بافند خیلییییییی بهتر و بادوام تر از اینهایی هست که شما عکس گذاشتی من چند سال ...

متاسفانه این خانم اومدن که به کار دست و هنر توهین کنن فقط ظاهر میبینن و توجهی به کیفیت نمیکنن

اینایی که این خانم می بافند خیلییییییی بهتر و بادوام تر از اینهایی هست که شما عکس گذاشتی من چند سال ...

منکه این سه ساله دارم

چیزیش نشده هنوز هم مثل روز اول 

فقط زیب های بالشتا چند روز پیش یکیشون خراب شد که عوضش کردم 

خوزستانی ام 
متاسفانه این خانم اومدن که به کار دست و هنر توهین کنن فقط ظاهر میبینن و توجهی به کیفیت نمیکنن

به نظرم هر کس یه سلیقه ایییی داره شما دلخور نشو من اگه آبادان بودم حتمآ حتمآ میومدم یه جوری با هم کنار بیایم عاشقشون شدم

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر
من برم ناهار بخورم ناراحت نشی ولی تا حالا اینجا کسی رو ندیدم که از این مدل خوشش بیاد هر کی وسلیقش ع ...

فعلا یه نفر خوشش اومده جای شکرش باقیه

2790
2823
2791
2779
2792