2777
2789
عنوان

کی میدونه؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 30 پست
بخاطر تغییر هورمونه شما باز خوبه همین علائم داشتید من چی بگم که سنگ کلیه داشتم چند روز پیش تو مثانم ...

والا من سر هردو انقدر ویار داشتم که هرروز بیمارستان و سرم می زدم قبل از بارداری58 کیلو بودم و توی ماه 6 51 کیلو هیچی نخوردم حتی آب رو هم بالا می اوردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من سر هردو انقدر ویار داشتم که هرروز بیمارستان و سرم می زدم قبل از بارداری58 کیلو بودم و توی ما ...

چه بد 

ویار خوب داشتن نعمته منم این چند وقت وزن اضافه نکردم تا اب میخورم باید تخلیه اش کنم همشم حالت دستشویی دارم

عزیزززززم☹️

الکی به مادرم میگفتم درد دارم   اینم بگم من تو ماه پنج بودم که آبله مرغان گرفتمم  مردم وزنده شدم

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
والا من سر هردو انقدر ویار داشتم که هرروز بیمارستان و سرم می زدم قبل از بارداری58 کیلو بودم و توی ما ...

من ماه نه 58 کیلو بودم اوف از ویار شدید اوایل بارداری شدم 49 کیلو  متنفر شدم از بارداری

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
آبله مرغون وای    

خیلی بد بود ناحیه بیکینی و واژن  پر از آبله شد  

چی کشیدی،؟؟؟؟؟ بعد دارو واست ضرر نداشت!؟

خدا رحم کرد دکتر بهم گفت احتمال داره بچه کور یا کر بشه  خیلی زار زدم ...

وای چقدر سخت  بچه تون که مشکلی نداشت ؟؟

نه خدا را شکر ...پسر دوم که بچه سوم باشه با قرص آورژانسی باردار شدم ...خدا خودش داد خودش هم نگه داشت  

خدارو شکر  ولی سه تا خیلی سخته البته اگر مشکل مالی نداشته باشین

سخت هست ولی شیرینه ...من سپردم به خدا