2777
2789
عنوان

دوباره میگم چیکار کنم

94 بازدید | 9 پست

لطفا باهام حرف بزنین ...زیااااد حرف بزنین ...خانواده همسرم ادمای خوبین کلا

خیلی خیلی اهل رفت و امد هستن ..دلشون میخواد هر روز ما رو ببینن...منم همسرم هست تا جایی که باشه میریم شده ده روز همسرم باشه مام ده روز یا میریم یا میایم...این مشکلی نیست من البته خجالتم میاد...از مادرشوهرمم راستشو بخواین میترسم بعضی اوقات یه تیکه کوچولو میندازه اونم مسئله نیست ولی نگاهاش بهم استرس وارد میکنه در کل اخلاقش اینه...

مثلا اوایل عقد بودم همسرم نبود من چهار روز بعدش میرفتم خونشون حالت اخم میکرد گله که نیومدی فلانی پرسید میخواست ببینتت..گلایه میکرد...

یا اوایل سرتا پامو دید میزد...مثلا یبار داشتیم عکس میگرفتیم به‌پدرشوهرم گفت لباستو درست کن عروس تهرانیمون میبینه میخنده بهمون ...تو دلم گفتم ما آدم نیستیم اینطوری میگرده جلومون حالا جاریم ببینه مسخرتون میکنه...

اما در کلا آدما خوبین خدایی فضول نیستن ...تو خرید اینا هم کم نذاشتن ...پسرشون هم نصیحت میکنن...

اما من از مادرشوهرم میترسم تپش قلب میگیرم حالا چیکار کنم ...دلم نمیخواد بدون شوهرم برم پیششون ...حتی میخوام تلفن بزنم بهشون استرسم میگیره...

کارم اشتباه؟؟؟

چیکار کنم؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کم کم تنهایی بیا و برو تا برات عادی بشه و استرس نگیری و سعی کن رفتارای مادر شوهرت رو جدی نگیری و توجه نکنی انقدم همه چیزو به خودت نگیر گلم شاید مدل نگاه کردن و رفتارش با همه اونجوریه 

کم کم تنهایی بیا و برو تا برات عادی بشه و استرس نگیری و سعی کن رفتارای مادر شوهرت رو جدی نگیری و توج ...

دلم نمیخواد برم ...چرا زورم میکنن همه...بنظر شما پس بده نرم 

چون اونا رو نیومدنت حساسن اره بده باید بری بنظرم 

اونا که آدمای خوبین ...خو اینم قبول میکردن من نرم ...

مرسی عزیز...اگه شوهرم بود خوب بود من تنهایی برم چیکار کنم چی بگم ...

مممنون جوابم رو دادی😍😍😍

اونا که آدمای خوبین ...خو اینم قبول میکردن من نرم ... مرسی عزیز...اگه شوهرم بود خوب بود من تنهایی ب ...

من خودم با شوهرمم به سختی میرم اخه فووووق خجالتیم تا برم اونجا دل پیچه میگیرم😂😂 البته دلیلیش اینه که من تازه عقد کردم و غریبی میکنم 

خواهش میکنم گلم 😙