من این املت رو داخل پیج خارجی دیدم درست کردم واقعا خوشمزه میشه
اول سه تا گوجه رو سرخ کنید پیشنهاد میکنم پوست گوجه بکنید که املت ظاهر قشنگی داشته باشه
بعد از فلفل دلمه زرد سبز یک چهارم ریز خرد کنید سرخ کنید چهار تا پنج دونه قارچ سرخ کنید البته همهی اینا رو با روغن کم بعد ی پیاز یا حلقه حلقه یا ریز خرد کنید گوجه های سرخ شده رو بزارید روش بعد فلفل دلمه بعد قارچ دوتا تخم مرغ هم زده که بهش نمک فلفل زردچوبه اضافه کردید داخل این مواد بریزد اگه دوست داشتید هم بزنید تا همه ی مواد با تخم مرغ مخلوط بشهاگه هم همونطور بزارید بپزه در اخر یکم پنیر پیتزا روش بریزید در ماهیتابه رو بزارید تا پنیر اب بشه این املت رو با اب لیمو تازه و سس فلفل بخوردید عالیه😋