2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله لباس خواهرمو پوشیدم که نو نبود اما بهش تنگ شده بود و اون دیگه نمیخواستش و من خیلی دوسش داشتم و بدم نیومد گرفتم و استفاده کردم

استفاده کردن از لباس و وسایل کسایی که بهشون نیاز ندارن و مورد نیاز ما هست عیب نیست و چیز خاصی نیست کلا دنیا زودگذر و فانیه 

حالا شاید تو دورانی برای عده ای پیش بیاد لباس کهنه یا لباس کس دیگه را بپوشن خب بپوشن عیبی نداره

این مردم هستن که همه چیز را عیب و عار و ننگ میدونن

دوست من کانادا زندگی میکنه میگه تو خارج وقتی میری چیزی بخری و بنظرت گرونه و پولت نمیرسه خیلی رک میگن اوووه این برای ما گرونه و پولش را نداریم.

توی ایران درآمد کم داشتن یا فقر را با بی آبرویی یکی میدونن در صورتی که اصلا اینطور نیست

وضعیت مالی جدای از شخصیت انسانی هست.

شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍
اره منم اینجوری واسم پیش اومده خخخخ..ولی مامانم چندتالباس اورده بودبرام همشون داغمون خیلی ناراحت شدم ...

خیلی بد بود .اما خب نداشت مامانه بیچارم مجبور بودیم .هعییییی چه روزگاری بود خوبشد تموم شد دیگه 

خیلی بد بود .اما خب نداشت مامانه بیچارم مجبور بودیم .هعییییی چه روزگاری بود خوبشد تموم شد دیگه 

تو بچگی این اتفاقابی افته میشه فراموش کردولی وقتی بزرگ میشی سخته کناراومدن باهاش