2777
2789
من هیچی نمیتونم بخرم😥

منم شبیه توام  

دیگه زورمون را بزنیم و دوتا جعبه شیرینی بگیریم برای هردوشون. شاید هم دو تا سینی آشپزخونه بگیرم که گرون نشه چون خرجا خیلی زیاده و به شوهرم هم چند ماهه حقوقش را درست ندادن!

ای بابا دیگه همه میدونن زندگی ها خیلی سخت شده 

مهم اینه که بهشون تبریک بگیم و به یادشون باشیم

از دریا آموختم غرق کنم کسی را که از حدش گذشت......!!
پس خودت چکار میکنی

نمیذاره من کاری بکنم.حتی مهمونم داشته باشم میاد همه کارا رو میکنه.

منم آخر هفته که شوهرم ظهر خونه هست آشپزی میکنم.که اونم همش میگه یه روز خونه ای نرو تو آشپز خونه بیا اینجا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من همین که بریم و دستشون رو ببوسیم و تبریک بگیم کلی خوشحالشون میکنیم.من خودم مادرم 

عشق است بدنسازی ..... به هر فرم و استایل بدنی میتونی برسی. فقط کافیه اراده کنی و بخای 
نمیذاره من کاری بکنم.حتی مهمونم داشته باشم میاد همه کارا رو میکنه. منم آخر هفته که شوهرم ظهر خونه ه ...

بهشت زیر پاشونه واقعا

عشق است بدنسازی ..... به هر فرم و استایل بدنی میتونی برسی. فقط کافیه اراده کنی و بخای 

یه شال دوست داشت خیلی ناز بود دیدم خوشش اومد من براش خریدم ولی نه به عنوان روز مادر براعیدی دادم بهش مارسم داریم برادخترا عیدی میدن پدرمادربرادرعمودایی هم بعضیاشون میدن نباید جاشو خالی بذاریم حداقل یه جوراب بدیم بهشون مامانم اینا عیدی منو داده بودن منم جاش شال خریدم ولی احتمالا روز مادرو نگه دارم عید دسته جمعی رفتیم مشهد هرچی خوشش اومد بخرم 

خوشبختی یعنی بگی مامان وبشنوی جانم ❤️همینو بس😘فدات بشم مامان قشنگم 😍❤️❤️
منم شبیه توام     دیگه زورمون را بزنیم و دوتا جعبه شیرینی بگیریم برای هردوشون. شاید هم دو ...

آره بخصوص مادرا انتظار ندارن 😟

پیش بیا! پیش بیا! پیشتر!                                         تا که بگویم غم دل بیشتر                                          دوست ترت دارم از هرچه دوست.                               ای تو به من از خود من خویشتر.                               دوست تر از آنکه بگویم چقدر.                                    بیشتر از بیشتر از بیشتر