2777
2789

من نمیدونم نکنه این اکانت منو پیدا کرده تو سایت😑

اگه پیداش کردی خیلی خری!!!

اخه اسم تلگرامم همین اسمه بود یبارم ی اسکرین شات از این سایت ی مطلبیش دادم!!

کامنت مخالف ریپلای نکن جانان   تو خوبی ما بد😑تو راس میگی ما نه   تو میدونی حتما  حال میگیری عمدا  جواب همرو میدی از دم   حق با توعه قطعا  فقط ریپلای نکنننن   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جریان چیه

عاشق مادر شدن بودم و تو هدیه ای به من دادی ولی چرا زود ازم گرفتیش ؟! همون دو هفته ای که فهمیدم باردارم قد یه عمر بهش وابسته شدم... خدایا به دلم ارامش بده و در آینده فرزندان سالم و صالح ...
آره پیدات کرده گفت بهت نگیم😥

به منم گفت

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
کیو میگی

ی اقایی چند وقت پیش بهم گفت بیا زندگی کنیم

من نفهمیدم منظورش ازدواجه یا زندگی بی تعهد!!

بعد تو سایت همه گفتن ازدواج سفید

امشب دوباره اومد و گفت چرا مخالف ازدواج سفیدی

فک کتم کاربریمو پیدا کرده😒

کامنت مخالف ریپلای نکن جانان   تو خوبی ما بد😑تو راس میگی ما نه   تو میدونی حتما  حال میگیری عمدا  جواب همرو میدی از دم   حق با توعه قطعا  فقط ریپلای نکنننن   
ی اقایی چند وقت پیش بهم گفت بیا زندگی کنیم من نفهمیدم منظورش ازدواجه یا زندگی بی تعهد!! ب ...

منظورش همون ازدواج سفید بوده امشب برات بازش کرده خخخ

وی همچنان در سایت مجازی در حال گنده ....ی میباشد #طبل توخالی 😎😉 انگشت مکن رنجه به در کوفتن کَس. تا کَس نکند رنجه به در کوفتنت مشت .
به منم گفت

😒مردشورشو ببرن 

خدانکنه تاپیک

چجوری بش. بگم منو بگیرو ندیده😆😆

منظورش همون ازدواج سفید بوده امشب برات بازش کرده خخخ

ن منظورشو ک شب بعدش گف

بعد تموم شد جریانش

دوباره امشب اومد با اسم کاملش گف

خون در رگام یخ زد