پیشولی۲۴۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 4667 عنوان این ازدواج سفید از کجا افتاده تو دهن این لامصب اخه 1337 بازدید | 48 پست من نمیدونم نکنه این اکانت منو پیدا کرده تو سایت😑اگه پیداش کردی خیلی خری!!!اخه اسم تلگرامم همین اسمه بود یبارم ی اسکرین شات از این سایت ی مطلبیش دادم!! کامنت مخالف ریپلای نکن جانان تو خوبی ما بد😑تو راس میگی ما نه تو میدونی حتما حال میگیری عمدا جواب همرو میدی از دم حق با توعه قطعا فقط ریپلای نکنننن 1397/12/01 | 01:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gabriella عضویت: 1397/10/30 تعداد پست: 1192 کیو میگی وی همچنان در سایت مجازی در حال گنده ....ی میباشد #طبل توخالی 😎😉 انگشت مکن رنجه به در کوفتن کَس. تا کَس نکند رنجه به در کوفتنت مشت .
shabebarani عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 19518 آره پیدات کرده گفت بهت نگیم😥 در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)
نیل۷۴ عضویت: 1397/07/25 تعداد پست: 663 جریان چیه عاشق مادر شدن بودم و تو هدیه ای به من دادی ولی چرا زود ازم گرفتیش ؟! همون دو هفته ای که فهمیدم باردارم قد یه عمر بهش وابسته شدم... خدایا به دلم ارامش بده و در آینده فرزندان سالم و صالح ...
74mahbubeh عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 36057 آره پیدات کرده گفت بهت نگیم😥 به منم گفت پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند…. پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
عروس_کوچولو_17 عضویت: 1397/02/01 تعداد پست: 11026 وات_د_فاز# بیا پایین 😍👇😜😛اینجا کلیک کن و بیا بگو منو ب چ چیزی توی سایت میشناسی؟!
پیشولی۲۴۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 4667 کیو میگی ی اقایی چند وقت پیش بهم گفت بیا زندگی کنیممن نفهمیدم منظورش ازدواجه یا زندگی بی تعهد!!بعد تو سایت همه گفتن ازدواج سفیدامشب دوباره اومد و گفت چرا مخالف ازدواج سفیدیفک کتم کاربریمو پیدا کرده😒 کامنت مخالف ریپلای نکن جانان تو خوبی ما بد😑تو راس میگی ما نه تو میدونی حتما حال میگیری عمدا جواب همرو میدی از دم حق با توعه قطعا فقط ریپلای نکنننن
gabriella عضویت: 1397/10/30 تعداد پست: 1192 ی اقایی چند وقت پیش بهم گفت بیا زندگی کنیم من نفهمیدم منظورش ازدواجه یا زندگی بی تعهد!! ب ... منظورش همون ازدواج سفید بوده امشب برات بازش کرده خخخ وی همچنان در سایت مجازی در حال گنده ....ی میباشد #طبل توخالی 😎😉 انگشت مکن رنجه به در کوفتن کَس. تا کَس نکند رنجه به در کوفتنت مشت .
پیشولی۲۴۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 4667 به منم گفت 😒مردشورشو ببرن خدانکنه تاپیکچجوری بش. بگم منو بگیرو ندیده😆😆 کامنت مخالف ریپلای نکن جانان تو خوبی ما بد😑تو راس میگی ما نه تو میدونی حتما حال میگیری عمدا جواب همرو میدی از دم حق با توعه قطعا فقط ریپلای نکنننن
پیشولی۲۴۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 4667 منظورش همون ازدواج سفید بوده امشب برات بازش کرده خخخ ن منظورشو ک شب بعدش گفبعد تموم شد جریانشدوباره امشب اومد با اسم کاملش گفخون در رگام یخ زد کامنت مخالف ریپلای نکن جانان تو خوبی ما بد😑تو راس میگی ما نه تو میدونی حتما حال میگیری عمدا جواب همرو میدی از دم حق با توعه قطعا فقط ریپلای نکنننن