2777
2789

بنفیت ۲۵۰ باشه فک کنم لورآل خوبه ۱۶۰

درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدپوست شماچربه یاخشک؟؟؟جوش نمیزنین باهاش؟؟؟

تا حدودی خشک.. فقططط قبل آرایش بزن من مهمونی های مهم استفاده میکنم زیاد استفاده کنی پوستت خراب میشه چون منافذ پوستو میبنده‌... قبلش اگه پوستت خشکه یکم مرطوب کننده بزن بعد از ۵ دقیقه پرایمر و بعد کرم پودر

😍😍خدایا شکرت😍😍
تا حدودی خشک.. فقططط قبل آرایش بزن من مهمونی های مهم استفاده میکنم زیاد استفاده کنی پوستت خراب میشه ...

من کرم پودرمیزنم حالت پوسته پوسته میشه.اگه پرایمراستفاده کنم دیگه اینجورنمیشه به نظرشما؟؟

من ايزادورا ميزنم خيلي خوبه، البته دو مدل داره، اين مدل كه من دارم بيشتر آرايشگرها ميخرن، رنگش به صورتي ميزنه كه روي پوست كه نميره بي رنگ ميشه، قيمت پايين تر از اون هم دايانا آو لندن خوبه كه اونم دو مدل داره مات و براق من جفتشم داشتم راضي بودم

من ايزادورا ميزنم خيلي خوبه، البته دو مدل داره، اين مدل كه من دارم بيشتر آرايشگرها ميخرن، رنگش به صو ...

من مشکلم پوسته شدن صورت بعدازاستفاده ازکرم پودرهاس.اکه پرایمربزنم آیااین مشکل برطرف میشه؟؟

من مشکلم پوسته شدن صورت بعدازاستفاده ازکرم پودرهاس.اکه پرایمربزنم آیااین مشکل برطرف میشه؟؟

خب شما قبلش يه كرم حسابي بزن، بذار جذب بشه، بعد مرطوب كننده بزن، بعد كرم پودر روغني بزن، كرم پودرت نبايد بدون روغن ( اويل فري) باشه، بعد اينكه پرايمر كمك ميكنه آرايش روي صورت بهتر بخوابه، كرم پودر خوب انتخاب كن، كه پرايمر هم به خوابيدن كرم پودر روي صورتت كمك كنه