2777
2789
عنوان

شوهرم گفت😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1957 بازدید | 91 پست
داشت شوخی میکرد بلد نبود  نمکشو زیاد نکن اقایون بعدا جدی میگیرن و میگن مگه چی گفتم و ناراحتی م ...

ممنون عزیزم اونم بهم گفت اومدم خونتون واسم شکلات داغ درست کن منم گفتم پرونشودیگه جبران کردم😀

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب مگه دوسالته ک بخاطرلواشک وپاستیل ناراحت میشی😲😲😲

بخاطر لواشک ناراحت نشدم که گفت پرونشو ناراحت شدم☹

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
فاطمه تا تو نری خونه خودتو و دو تا بچه نزایی و مادرشوهرت نمیره...فک کنم من هرشب هرشب بیام تاپیک هاتو ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😘😘😘😘😂😂

فاطمه یه چیزی تو دلم قلمه شده...نمیتونم به کسی بگم...میای خصوصی به تو بکم

اره عزیزم حتما 🙂🙂🙂پیام بده😊

عه سیاست ندارم؟😢چی بایدمیگفتم؟

مرد ب کلمات خیلی حساسن در واقع احترام طلب هستن، کلماتی که ما حتی ب شوخی با دوستامون استفاده میکنیم بهشون برمیخوره و دلخور میشن، در حالی که ما خانما با اون کلمات میخایم بیشتر نازمون رو بکشن ولی نتیجه عکس میبینیم

باشه عزیزم🙂🙂🙂

فدای تو...

دوستم زندگی انقدر بالا و پایین داره که اگر بخوای واسه هر چیزی ناراحت بشی با شوهرت قهر کنی به مشکل میخوری..

تو زندگی مشترک باید خیلی قوی باشی..

میشه برای شفای خواهرزادم صلوات بفرستین

مرد ب کلمات خیلی حساسن در واقع احترام طلب هستن، کلماتی که ما حتی ب شوخی با دوستامون استفاده میکنیم ب ...

بله درسته

فدای تو... دوستم زندگی انقدر بالا و پایین داره که اگر بخوای واسه هر چیزی ناراحت بشی با شوهرت قهر کن ...

بله درسته هرچقدر رو خودم کارمیکنم بازم....مرسی عزیزم