mahdiecivil مدیر عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 730 عنوان بى بى چك | مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 23 پست بنظرتون منفيه؟ يا هنوز جاى اميد هست؟ البته امروز موعدم بود،نشد،الان بى بى چك گذاشتم خدایا مرسی که مامان یه پسر مهربون و شیطونم 😍😘 1397/11/30 | 18:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fati_gol عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 18947 منم امروز موعدمه مبارکه گلم فردا صبح یکی دیگه بزن اگه همینطوری بود برو آز ... ولی من چون ترسیدم برم بتا کم نشون بده مجبور شم تکرار کنم پنج روز بعد موعد رفتم آز دادم که بتا بالا اومده باشه که 900 بودقدمش خیر باشه به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد....
الناااااااااز عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 867 انشاالله که مثبته،من شنبه موعدمه ولی گاهی حس پری دارم خداکنه منم مامان شم
mahdiecivil مدیر استارتر عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 730 مبارکه گلم فردا صبح یکی دیگه بزن اگه همینطوری بود برو آز ... ولی من چون ترسیدم برم بتا ... ممنون خدا كنه كه حامله باشم حتما فردا صبح باز تست ميكنم خدایا مرسی که مامان یه پسر مهربون و شیطونم 😍😘
mahdiecivil مدیر استارتر عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 730 [QUOTE=82685582]انشاالله که مثبته،من شنبه موعدمه ولی گاهی حس پری دارم خداکنه منم مامان شم[/QUOTEانشالله بهم برا من هم برا تو مثبت ميشه خدایا مرسی که مامان یه پسر مهربون و شیطونم 😍😘
mahdiecivil مدیر استارتر عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 730 مبارکه گلم فردا صبح یکی دیگه بزن اگه همینطوری بود برو آز ... ولی من چون ترسیدم برم بتا ... من ٢روزه كمردرد دارم طبيعيه؟همش حس ميكنم درد پريه خدایا مرسی که مامان یه پسر مهربون و شیطونم 😍😘
fati_gol عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 18947 من ٢روزه كمردرد دارم طبيعيه؟همش حس ميكنم درد پريه منم همین حالت ها رو داشتم به خصوص بدن درد شدید به خاطر همونم شانسی بی بی زدم مثبت شد به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد....
mahdiecivil مدیر استارتر عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 730 منم همین حالت ها رو داشتم به خصوص بدن درد شدید به خاطر همونم شانسی بی بی زدم مثبت شد واى كلى اميدوارم كردى،منم شديدا بدنم درد ميكنه خدایا مرسی که مامان یه پسر مهربون و شیطونم 😍😘
fati_gol عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 18947 واى كلى اميدوارم كردى،منم شديدا بدنم درد ميكنه خخخخ پس مبارکه برات دعا میکنم برو هزارتا صلوات نذر کن الان بفرست ایشالله فردا با خبرای خوش بیای 💃💃💃 به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد....
mahdiecivil مدیر استارتر عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 730 خخخخ پس مبارکه برات دعا میکنم برو هزارتا صلوات نذر کن الان بفرست ایشالله فردا با خبرای خوش بی ... ممنونم،كلى نذر كردم بخاطرش،چشم الانم ميرم ١٠٠٠تا صلوات ميفرستم گلم خدایا مرسی که مامان یه پسر مهربون و شیطونم 😍😘