2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=82675953]آره منم ماستمالی میکنه. یا هی یادش میره چجوری گفتم انجام بده. واس همین همه رودوش خودمه طول میکشه 😓[/QUOTE]

والا بوخودا دوباره كاري ميشه بدتر.

محمود دولت آبادی در کتاب کلیدر میگه : در من چیزی کم بود و در زندگانی هم چیزی کج بود ؛ میان ما و زندگانی چیزی گنگ بود ؛ ما دیر آمدیم یا زود ، هر چه بود ، به موقع نیامدیم ؛ گذشت و بهتر که میگذرد....

خانواده ی شوهرهم دریغ ازیه کمک

اونا ک هیچی. اذیت نکن باید خدامو شکرکنم. ی جاری حسود دارم ب ی چایی ک مادرشوهرم واسم ریخت چشاشو خیره کرد روم. دیگ عید نمیدونم چکارش کنم ن من برم ن اون بیاد. اخه اگ بیاد خرابکاری میکنه ک آبرومو ببره از هیشکیم حساب نمیبره

شوهرمن تولیدی داره الان اوج کارشونه شب ساعت ۱۲به بعدمیاد

هیچگاه  نه  به کسی  بخندید نه  فضاوتش  کنید  هرگز   نمیدانید  شاید  روزی  شما  هم  در  همان  شرایط  قرار  بگیرید

منکه ازخدامه موقع خونه تکونی خونه نباشه تاراحت کارامو کنم😞😞😞اگه باشه گازونشور یخچال آب نگیر دیوارنم دادازبس شستی اینقدغرمیزنه که خستم میکنه😩😩😩

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔