واقعا که خوبه نی نی یار بیچاره اومد گفت و صد هزار نفر از کاربرام اومدن انقد تاپیکشو تکرار کردن سرمون گیج رفت . تمام کاربرا برا شعله ۶۸ پول زدن دیشب و مدام بهش میگفتن عزیزم برات پول زدیم اسمستو چک کن آخه این چیکاریه؟چرا به نیازمندای واقعی کمک نمیکنید از کجا میدونید نیازمند واقعیه ینی خیچ جوری نمیشد پول دندونای بچشو جور کنه اصل باید بیاد نی نی سایت😡😡واقعا که از دست همتون عصبانیم فکر کنم شب تا صبح دو سه تومنی کاسب شد
عزیزم از کجا میدونی اون بچه مال این مامان بود؟از کجا میدونی این مامان بود؟بابا نبود؟از کجا میدونی شا ...
سلام استارتر خوب شد تاپیکتو دیدم شما همون کاربری هستی که یک بارتاپیک زدی گفتی از یک پیرمرد ۲۰ میلیون پول گرفتی بلاعوض بعدش بچهاش میگفتن مدرک بده که نیازمندی یانه ؟ چی شد پیدات کردن یا نه خیلی نگران بودم آخرین بار از مخابرات زنگ زده بودن فکرکنم به عنوان مشاور یا بهزیستی بهتون ؟ پولشو پس دادین ؟ بچه هاشون خونتون رو پیدا کردن ؟
تمام عالم فدای ائمه.تویی که علیه اسامی ائمه میگی فردوسی شاعر و حماسه سرای بزرگ ایرانی رو میشناسی؟همون که نماد ادب وفرهنگ ایران هست ،میدونی اسمش چیه ؟ ابوالقاسم 🤭آره گلم فردوسی یه ایرانی اصیل هست وکل جهان ایران رو بافردوسی میشناسن اما اسمش عربیه و با اون مقامش ادعای امثال تو رو نداشت پس تربیت نداشتتو نشون نده. تو نه تنها روشنفکر نیستی بلکه اصلا اهل تفکر هم نیستی و باعث میشی آبروی روشنفکرهای واقعی مثل آقای گاندی بره هرجای دنیا بگی به اسم روشنفکر تو مجازی علیه خدا و اعتقادات مذهبیون میگی بهت میخندن .درحدی نیستی که رو حرف خدا حرف بزنی و علیه ائمه بگی فقط خودت حقیتر میشی خدا خودش فرموده دنیارو واسه خاطر حضرت محمدو حضرت زهرا و مولاعلی و فرزندانش آفریدم آخرش هم همه چی میرسه به وارث حقیقی غدیر به حضرت مهدی.امروز هم نهضت عاشورا ادامه داره و پیروان یزیدو قاتل حضرت زهرا دارن ازشون جلو میزنن اما روسیاهی واسه زغال میمونه .خدایا شکرت که من از دشمنان ائمه و یزیدی و پیرو قاتلین و خائنین نیستم .لعنت خداوند بر تمام دشمنان ائمه و لعنت بر قاتلان آقا امام حسین . .پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله می فرماید: علی با حق و حق با علی است و از هم جدا نمی شوند تا در کنار حوض کوثر در قیامت بر من وارد شوند .حضرت حیدر به نام فاطمه حساس بود/ خلقت از روز ازل مدیون عطر یاس بود/ ای که ره بستی میان کوچه ها بر فاطمه /گردنت را می شکست آنجا اگر عباس بود .
پخمه دیدی تا حالا؟ولشون کن خیلی پولدارن هر کی بگه پول میدن
نه بابا اتفاقا اونا که دستشون تنگه بیشتر کمک میکنن من شاهدم یه نفر از اقوام ما کلا صد تومن پول داشت یه خانومه داشت گریه میکرد بچم مریضه پنجاه تومن داد بهش پنجاه تومن پول ویزیت بچش موند
یه کاربره دیگه بود اسمشو نمیگم همش میگفت یخچالم خالی بچم نمیتونم غذتبهش بدم گرسنس همش ماهرچی رهکارمیدادیم میخواست قورتمون بده tatijon# هم شاهده .معلوم بود میخواد بچابه .جالب این بود که دو نفراومدن که مابه عشق تو اومدیم نی نی سایت کمک کنیم😐😐فقط
زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن یعنی خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
درثانی این مادر باید یاد میگرفت که زودتر از اینا برای مسواک یاد دادن و...برای بچه وقت میذاشت وخودش ک ...
يه خانوم دندون پزشكي گفت اگه بچت عادي و سالم باشه و پرخاشگر نباشه ميتونيم با صحبت كردن آرومش كنيم و معالجه بدون بيهوشي باشه
داشت طرفو جرررر ميداد
قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤️