2821
2789
دقیقا تو اون تاپیک ریپلای کردم شما رو گفتم این همه پیشنهاد . چرا یه کدومش رو نمیری ؟ اینجا فرمودند ...

ولش کن عزیزم در حد خودش حرف می زنه وقتی جواب قانع کننده نداره مجبوره با توهین و شلوغ بازی سر و ته قضیه رو هم بیاره

سلام بر نی نی یار اعظم یه سوال شما چرا اینقدر با این کاربر بحث میکنید؟! اگر کارش مخالف با قوانین ...

ششمین کاربریشه هر چی قطع میکنه دوباره میاد

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بعد از درخواست ش  ارژ و اینکه گیر کردم تو خیابون کسی نیست برام ش   ارژ بگیره  شما بگیریذ حساب میکنم نوبت رسیده به درخواست پول برای رفع قرض عجب 

من فقط با حرف پیامبر موافقم ک گفته گداپروری نکنید 

کسی که مشکل مالی داره واقعا هزارجور راه براش هست تو دنیای واقعی  که رفعش کنه  از فروش وسیله گرفته تا قرض گرفتن از دوست و‌آشنا اصلا قابل درک نیست اینجا پول خواستن واقعا

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
سلام بر نی نی یار اعظم یه سوال شما چرا اینقدر با این کاربر بحث میکنید؟! اگر کارش مخالف با قوانین ...

ظاهرا قطع شدن برگشتن با خط دیگه قصد نی نی یار ترکوندن این کاربر نیس روشن کردن بچه های سایته برا شیادا

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  
من قبول کردم ولی کاربر گیسو از ترس قطع دسترسی بلاکم کردن 🙄🙄🙄

جواب منو ندادی

بیام دخترت رو ببرم دکتر پول رو هم مستقیم بدم به دکتر و همونجا بمونم تا کارش تموم بشه؟

بعد شما ۳ تا چک به من بدی حالا ماهانه هم نباشه اشکالی نداره مثلا در نهایت ۳ ماه یکبار پولم رو پس بدی؟

.Pain🔥you made me a believer

دخترم خوابه چجوری برم؟😐

خواب باشه لباس بپوشونیش بیدغرمیشه باهاش برو خودمم بچه کوچیک دارم .چقدربی خیالی من براجراحی دخترم هزینش بالا بود آسمون وزمینو به هم میدوختم چکارکه نمیکردم پاشوبروشایدم بیخیالیت ازافسردگی شدیده

🩷🩷

دخترم خوابه چجوری برم؟😐

وای خدایا دیگه واقعا داره خندم میگیره

چطور اینهمه وقتتو این چند روز اینجا گذاشتی  واسه پول

بعد نمیتونی بچتو بیدار کنی بری بانک. واسه کاری که بخاطر اون طفل معصوم قراره انجام بشه

خودت داری میگی بچت وضعیتش خوب نیست. بعد میگی خوابه چطور برم بانک

اصلا معوم هست چی میگی؟؟؟؟؟؟ 

❤️درک متقابل زندگی رو به بهشت تبدیل میکنه❤️

سلام عزیزم چند روز هستش داره مدام ثبت نام میکنه و قطع میکنم باز میاد و در نبود من پول میگیره میخوام الان کاربرا ببینن ایشون اصلا نیازمند نیستن فقط از سادگی کاربرا دارن سواستفاده میکنن

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar