2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چرا عزیزم 

اصلا اینکارو نکنید اصلاااا

حتما میپرسید چراااااا؟؟؟؟

چووون

چون که مطالب نی نی سایت رو فقط کسانی که اینجا هستن نمیخونن و هرکی سرچ کنه تو گوگل میتونه به صفحه وارد بشه و اونوقته که خودتون میاید میگید نی نی یار لطفا پاک کن توروخدا و ازین حرفا

نکن خواهر من نکن

خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....
چوووووون چى 🤨🤨🤨

اصلا اینکارو نکنید اصلاااا

حتما میپرسید چراااااا؟؟؟؟

چووون

چون که مطالب نی نی سایت رو فقط کسانی که اینجا هستن نمیخونن و هرکی سرچ کنه تو گوگل میتونه به صفحه وارد بشه و اونوقته که خودتون میاید میگید نی نی یار لطفا پاک کن توروخدا و ازین حرفا

نکن خواهر من نکن

خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....
من لاغرتر شدم بخاطر همین عکسای  الانمو اصلا دوست ندارم

من عکسای اونموقعمو دوس ندارم اصلا نذاشتم شوهرم ببینتشون فقط تا ۸ سالگیم نشونش دادم

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.  
@عاطیatijoon   بیاگلم

😍😍❤

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

بیاین  مالش چالش 😁😄

@خاطرهr‍ 

@سوگند22‍ 

@مامانa‍ 

@نجوا63‍ 

@نـــســتـــرن97‍ 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

بیاین  مالش چالش 😁😄

@مایسا‍ 

@aseman99‍ 

@shayan_1388_‍ 

@aviiiii‍ 

@ava14‍ 

بیاین  مالش چالش 😁😄

@رویای_آرامش‍ 

@دخترم_عشقمه‍ 

@vanda_maximoff‍ 

@مامالی4‍ 

@شیوا136‍ 

بیاین  مالش چالش 😁😄 @خاطرهr ‍  @سوگند22 ‍  @مامانa ‍  @نجوا63 ‍  ...

جااان مالش چی؟    

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه
منكه قانع شدم 🤓🤓🤓

الان مسخره کردین یا واقعا قانع شدین