2777
2789
عنوان

بي بي چك

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 37 پست
از این خیلییی کم رنگ تر بود مال من مثبت بود اما یکی از دوستام سه تا زد سه تااشم مثبت شد اما متاسفانه ...

تا حالا مثبت كاذب نداشتم كاملا منفي بوده ولي كلا خيلي ذوق نكردم تا ازمايش بدم

خداي خوبم همه وجودم مواظب فرشته توي وجودم باش من اونو ازت سالم ميخوام تو رو جان مهدي🙏🏻🙏🏻🙏🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزيزم تيكرم واسه دلخوشيه😕

آها... میگن حتی یه هاله هم ینی مثبته. و اینکه کمرنگه بخاطر پایین بودن هورمون بارداریه

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

هنوز دو روز مونده به موعدم

عزیزم پس صد درصد مثبته چون منم دوروز مونده به موعد اینطوری بود مثبت شد ...حتی ماله خواهرمم همینطور دوروز مونده به وقتش مثبت شد کپیه ماله تو ماله خواهرمم دوقلوه

خدا خیلی مهربونه اونقدی که نمیدونم چقد فراتر از تصور ....دوستت دارم خدا جونم
از این خیلییی کم رنگ تر بود مال من مثبت بود اما یکی از دوستام سه تا زد سه تااشم مثبت شد اما متاسفانه ...

بي بيچك تو خيلي كممممم رنگ بوده باردار بودي يعني واسه من خيلي واضخ تر بود

خداي خوبم همه وجودم مواظب فرشته توي وجودم باش من اونو ازت سالم ميخوام تو رو جان مهدي🙏🏻🙏🏻🙏🏻

واسه منم دو روز پیش هاله افتاد...البته یخورده کمرنگ تر از مال شما... فردا یا پسفردا موعدمه

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

دارو مصرف میکنی واسه بارداری

اين ماه فقط لتروزول ك اونم مثبت كاذب نميده

اين ماه فقط لتروزول ك اونم مثبت كاذب نميده

منم مصرف کرده بودم...ولی خواهرم نه انشالله که ماله توهم دوتا نی نی ناز باشه..چند وقته تو اقدامی

خدا خیلی مهربونه اونقدی که نمیدونم چقد فراتر از تصور ....دوستت دارم خدا جونم
منم مصرف کرده بودم...ولی خواهرم نه انشالله که ماله توهم دوتا نی نی ناز باشه..چند وقته تو اقدامی

اين ماه ماهه١١بود