narsiiiis۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 503 عنوان دلم از همه ی نی نی سایتا گرفته 111 بازدید | 11 پست من اینجا عضو شدم دوست پیدا کنم اما کسی ن تاپیکام میاد و ن حالی ازم میپرسه ن تگم میکن من خیلی غریبم رو زمین😴😴😴 یتیمی درد بی درمان یتیمی 1397/11/29 | 09:22 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوفیایی عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 12814 بیا من دوستت مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!
takfereshte عضویت: 1396/10/18 تعداد پست: 5894 منو هم کسی نمیشناسه ولی میام خیلی سرگرم میشم... از دیگران شکایت نمیکنم..بلکه خودم را تغییر میدهمچرا که کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن دنیاست.
فاطمه__بانو عضویت: 1396/12/02 تعداد پست: 2885 الهی عزیزم....واقعا بعضی نی نی سایتیا خیلی بدن ادم میاد درد دل کنه یه دردم میذارن رو دل ادم....ولی یه عالمه عشقولی مهربونم توشون هست
hanijoon2 عضویت: 1396/09/23 تعداد پست: 4450 من یه طومار درد دل نوشتم فقط یه نفراومد دوتا پست گذاشت برام
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64646 من رو هم کسی نمیشناسه تاپیک هام هم کم میان ولی هستم نظر میدم میخونم هستم ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
narsiiiis۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 503 بیا من دوستت ممنون عزیزم یتیمی درد بی درمان یتیمی
لاک_قرمززز عضویت: 1397/11/23 تعداد پست: 6222 اینجا بعضبا قلب ندارن 😕 ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤
narsiiiis۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 503 آخی عزیزم...منم دوستت 😘😘😘😘 یتیمی درد بی درمان یتیمی
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92215 نينيسايت بي رحم# کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.