2777
2789
عنوان

خط چشمم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1190 بازدید | 62 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی چشمات

باد داره چ جراتی داشتی من صدسال اینکارو نمیکنم...ولی بنظرم چشم چپت بهتره اما بازم میگم تا باشد نخوابه نظر دقیق نمیشه داد

واسه مادر شدن منم صلوات بفرستید...🙇‍♀️
به نظرم فرقش یه کم نیست کلا تابه تاست

آره منم حسم همینو میگه کاملا مشخصه

موندم چه خاکی به سر کنم 

سرکار هم میرم خجالت می کشم اینطوری 

اگه میدونستم اینطوری درد داره غلط میکردم برم

وای یا علی😧

ای چه کاریه کردی دختر پلکات داره از ورم میترکه😐

میدونی تاتوی خط چشم رو چشم پزشکا خیلی خیلی خطرناک میدونن و کاملا ردش میکنن و دارن نهایت سعیشون رو میکنن که توی سالنها ممنوعش کنن؟؟؟

از اینا گذشته با توجه به ورم وحشتناکی که داره باید بگم آره اصلا جفت نیست صبر کن ورمش بخوابه ببین چطور میشه 

دنباله اش هم خیلی بلنده دیگه این خط چشم مد نیست قدیم دنباله رو انقد بلند میزدن برای ترمیم که رفتی بگو کوتاه ترش کنه

.Pain🔥you made me a believer

عکس اولیه بهتره

ولی خیلی کار ترسناکیه اون دنیا ب چشمتم باید جواب پس بدی😶

تیکر عروسیمه😇💑...وقتی ازم دوری دلتنگی رو قلب من آواره💟هرجا برم فکرت حتی ی شب تنهام نمیزاره💟وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس میکنم هوا کمه💟هرجا برم دورم هرجا بری دوری غربت تموم عالمه💟حال دلم با تو خوشه..‌‌‌......💞

پماد چی بهت گفته برا خوب شدنش بزنی؟؟..اره ی کمی فرق داره ولی تا ورمش نخابه نمیتونه ادم نظر بده ولی اینکه نازک زدی خوبه ...ولی ب نظر من دنبالشو نباید میزدی ..تا طبیعیتر باشه انگار برا خودته ..حالا البته هر کی ی سلیقه ای داره و مبارکت باشه