2777
2789
واقعا واسه پولدارا هیچی نیس خواهرم اینا میلیاردرن دیروز رفته تو مغازه لوازم ارایشی یه تومن فقط لواز ...

خوشبحالشون .کلا پولدارار مث ما غصه گرون شدن سیب و‌پیاز سیب زمینی و‌ندارن و‌حتی نمیدونن کیلو چنده اصلا تو این فازا نیستن .منم همه خونوادم پولدارن بجز منه بیچاره

گاهی گمان نمیکنی وخوب میشود...گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شوهرم خیلی ولخرجه مثلا واسه سه نفرمون از هرمیوه سه الا چهار کیلو مبگیره پرتفال چون آب میگبریم ۸ کیلو دیوونم کرده بخدا هر سری ۱۵۰ به بالا کلی هم خراب میشن ولی کو گوش شنوا

دلم به حال زن هایی که شوهراشون عضو نی نی سایته میسوزه فکر کن شوهرت مرد زندگیت تو یه سایت زنونه خاله زنکی کنه 😬خدا نصیب نکنه😖😱🤐
اره  هر وقت موز برنمیدارم خیلی خوبه😂

موز_برنداریم# 😬

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
پس چی بدیم مهمونا؟ 😐😶 بگیم از خونه بیاره هر کی تغذیه شو ؟ من میگم بیاید آجیل نگیریم اصلا

عزیزم ویرایش کردم😂

میگم چیکار میکنین ولسه پذیرایی 

به همین زودیا منم مامان میشم 😃🥰😍
کاهو شو 9 😲😲😲😲 هفت بود ک!  حالا قبلا کاهو رو مفت هم میدادن نمیگرفتیما!

کاهو سمت ما شده ۱۱تومن

ذهن های بزرگ درباره ایده ها بحث می کنند، ذهن های معمولی درباره رخدادها، ذهن های کوچک درباره افراد. “النور روزولت”
وای خیلی خندیدم😂😂😂😂 انگار قراره بازم بگیره تهدید میکنه😂😂😂

والا   با اون قیافش 😁😁😁😁😁

خوشبختانه در میان آبهای طغیانی این زندگی،چند جزیره کوچک هست که بتوان بدان پناه برد؛کتاب های زیبا،شاعران ،موسیقی
آخه دیگه میوه که تحریم نیست گرون میکنن ماقبلا میرفتیم میوه میخریدیم تا ۶۰،۷۰ میشد امشب خریدیم شد ‌۱۱ ...

بخش زیادی از گرونی میوه به خاطر بی ارزش شدن پول ایرانه

خیلی جاها مسافران عراقی میوه را کلی و با قیمت بالا از کشاورزا می خرن می برن عراق(مثلا گوجه که تو تابستون اینقد گرون شد به خاطر همین بود)

کشاورز (یا دلال میوه) هم تصمیم می گیرن میوه را به همون قیمتی که به عراقیا می فروشه تو داخل ایران هم می فروشه

اینجا همه چی درهمه 
کاهو نخورین الودن😑برا گرونیش فکر کردن😏🙄😒

خوبه والا کاهو بده مرغ و گوشت بده 😂 بلانسبت جمع گوز باید کباب کنیم بخوریم

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم